Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nakit je osrednji element vsakega modnega stylinga, zato ga verjetno zelo radi vzamete s seboj tudi na krajša potovanja ali izlete.

  Da bi bilo pakiranje karseda enostavno in priročno, si preberite nekaj koristnih trikov, ki bodo vaše pakiranje še olajšali!

  Slamice. Da, pravilno ste prebrali.

  Plastične slamice za pitje lahko tokrat uporabite nekoliko drugače; da se ogrlice nebi zapletle, jih preprosto potegnite čez slamice in zložite skupaj. Ravna linija bo poskrbela, da se ne boste nikoli več rabili ukvarjati z razvozlavanjem!

  Kaj pa gumbi?

  Tudi gumbi že nekaj časa ne spadajo več le na oblačila. Te majhne priročne stvarce lahko uporabite kot »obešalnik« oziroma držalo za uhane! Na vsak gumb razporedite en par in ga zavarujte z matico – nič več izgubljenega nakita!

  Plastični krožniki…

  Plastični krožniček lahko tokrat uporabite kot »tablo za nakit«. Uhane preprosto razporedite po krožničku in v mehko sredico zapičite njihovo paličico; če so uhani preveč občutljivi za kaj takega, lahko v krožniček prej naredite majhne luknjice in jih vstavite vanje.

  Brisačka ali prt

  Preprosta rešitev je tudi, da nakit zvijete v brisačko ali prtiček – ta praksa je najbolj priljubljena pri tistih, ki res veliko potujejo in si želijo porabiti čim manj prostora. Priročno, ni kaj!

  Majhna škatlica…

  Gotovo imate v stanovanju vsaj eno škatlico, ki že dolgo stoji v predalu in je pravzaprav ne potrebujete. Takšno škatlico lahko »opremite« z luknjicami in uhane ali prstan zataknete vanjo ali pa nakit preprosto položite v njeno notranjost.

  Mošnjiček

  Deluje kot iz pravljice. Tako preprosto in praktično je; če ste bolj kreativne narave, mošnjiček lahko izdelate kar sami! Vzemite lep košček blaga in prefinjeno vrvico… in že ste gotovi!

  Kvaliteten in ročno izdelan nakit na slikah najdete na spletni strani www.mihaelakezman.si.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje