Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  V tednu, ki je pred vami, vam bosta naklonjena Merkur in Mars. Prvi prinaša pomembne prelomnice v komunikaciji in pogovorih. Drugi pa je planet moči in energije. Tako postaja jasno, da boste vsem obveznostim kos. Pravzaprav od srede naprej blestite na delovnem mestu.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Srečo boste znali deliti naprej in se predajali navdihu svojega srca. Venera, ki je vaša vladarica, se bo sprehajala po Ribah, kar pomeni, da boste izjemno toplo, romantični in nekoliko zasanjani. Odprle se vam bodo poti, ki so priložnost za osebno in duhovno rast. Srečen dan: sreda.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Merkur v sedmem polju prinaša pomembna sporočila v pogledu sodelovanja. Odlikovala vas bo diplomacija in prave besede ob pravem času. Seveda pa bo modro, da boste istočasno popazili na malenkosti. Določite si svoja pravila igre in v ljubezni se bodo zgodi pozitivni preobrati.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Polna Luna (četrtek) vam bo pomagala razumeti zakonitosti življenja. Zdi se, da boste lahko naredili zelo drzen načrt in stopili v ospredje. Mnogo časa lahko preživite v razmišljanju in pri kovanju načrtov. Držite se duhovnega zakona, kar ne morete spremeniti, je potrebno sprejeti.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Teden bo v znamenju resnosti in dobrih odločitev. Modro bo, da sledite sebi in glasu svojega srca. Tako najdete način, da se soočite s kopico delavnih obveznosti in nalog. V ospredje bo prišel planet Pluton, ki vam bo pomagal, da ne greste samo v širino, ampak tudi v globino življenja.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Vaša strast bo raziskovanje in večno učenje. Svoje znanje boste pridobivali na zanimiv in nekoliko nenavaden način. Merkur v Strelcu bo vplival na vaše misli, ki bodo v osnovi zelo pozitivne. Seveda bo ostro oko opazilo malenkosti in vendarle bo dobro, da se sprostite in da uživate.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Nekaj dinamike bo v pogledu denarja in čustvene varnosti. Teden prinaša drznost in učinkovite rešitve. Odlikovala vas bo magnetična energija. Dobro od rok vam bo šlo načrtovanje in strukturno delo. Venera v Ribah vam bo pomagala razumeti čarobnost življenja in prinesla ugodnosti.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Pozitiven aspekt med Marsom in Plutonom poudarja močno potrebo po nadvladi. Življenje boste zajemali z veliko žlico in se veselili drobnih korakov na bolje. Če ste rojeni po 15. novembru, se vam obeta poslovni uspeh. Sprejeti boste morali dejstvo, da so vam drugi ljudje ogledalo.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Merkurjev preobrat v vašem znamenju vam bo podaril poglobljenost. Določiti si boste morali meje in pravila igre ter se jih v celoti držati. V osebno pomoč vam bodo izkušnje iz preteklosti. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, previdnost in trezna presoja pa ne bo odveč od petka naprej.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Polna Luna (četrtek) se bo zgodila v vašem znamenju in vam bo prinesla nekaj modrih iztočnic za osebno in duhovno rast. Sprejeti morate življenje kot darilo in se soočiti z majhnimi koraki. Napredovali boste v ljubezni, toda dovolite si spontanost in ne bodite pretirano strogi.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Notranji nemir bo posledica stresa. Spodbudno bo, da se znate umiriti in si zaupati v popolnosti. Merkur v povezavi z Uranom vam bo prinesel paleto uporabnih idej in zamisli. Na delovnem mestu sledi preobrat na bolje v sredo in v petek romantični izzivi v ljubezni. Tudi počasi se daleč pride.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Naklonjeni vam bodo vplivi Jupitra in vam prinesli ugodne iztočnice za duhovno raziskovanje. Zaščitni znak tedna bodo izkušnja in preteklosti. Popaziti morate na svoje zdravje, še posebej na predel nog. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in dolgi sprehodi. Ljubezen: romantični preobrati.

   

  Avtorsko delo ustanovitelja astrološkega društva Modra luna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje