Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V času od 14. 6. do 14. 7. 2024 bodo v nakupovalnih centrih zaživela mnoga nogometna presenečenja, dogodki in nagradne igre. V številnih gostinskih lokalih si bodo obiskovalci lahko ogledali najbolj vroče in težko pričakovane tekme evropskega prvenstva v nogometu.

   

  Napovej finalista in osvoji Darilne kartice Supernova

  Za še bolj napeto in vznemirljivo vzdušje v času nogometnega prvenstva so v Supernovi pripravili vseslovensko nagradno igro. Na spletni strani lahko vsakdo glasuje za svoje finaliste in se s tem pridruži veliki nagradni igri za 4.000 € v Darilnih karticah Supernova. Brez skrbi, pravilnost napovedi ne igra nobene vloge pri žrebu, zato je ugibanje še toliko bolj zabavno, rezultati glasovanja pa znajo marsikoga presenetiti. Spremljate jih lahko v živo na spletni strani supernova.si/ujemi-nagrado.

  Čakanje na veliki finale bodo popestrila tedenska žrebanja, v katerih bo vsakič na voljo 20 Darilnih kartic Supernova v vrednosti 40 € (skupno 60 nagrad), v glavnem žrebu pa se vsi sodelujoči potegujejo še za zavidljivih 2x 500 € in 6x 100 € na Darilnih karticah Supernova. Nagradna igra poteka od 14. 6. do 14. 7. 2024, zgodnje sodelovanje pa pomeni več možnosti za nagrado!

  s1

  Navijaška druženja in ogledi tekem

  Številni lokali v nakupovalnih centri Supernova bodo v času nogometnega prvenstva organizirali oglede nogometnih tekem na velikih zaslonih. Pridružite se množici navijačev in začutite strasten navijaški utrip, prijateljstvo in veselje, ki vas prevzamejo ob ogledu najbolj vročih tekem.

  V Supernovi vas bodo pričakale tudi posebne ugodnosti, navijaška presenečenja in darila, zato le zamenjajte ogled tekme na telefonu ali v dnevni sobi za pravo nogometno evforijo.

  Nogometna presenečenja na vsakem koraku

  Nogometni poligoni, streljanje na gol, kolo sreče, poslikave obraza in vznemirljivo 360° fotografiranje. To je le delček ekskluzivnih presenečenj, ki jih za vas pripravljajo od 14. 6. do 14. 7. 2024 v različnih nakupovalnih centrih Supernova po Sloveniji.

  Preverite dogajanje v posamezni Supernovi ali obiščite supernova.si/ujemi-nagrado za natančen spored dogodkov.

  O Darilni kartici Supernova

   

  Darilna kartica Supernova je skupna darilna kartica nakupovalnih centrov Supernova po Sloveniji. Vsaka Darilna kartica Supernova je prav posebno presenečenje, saj jo prejemniki lahko izkoristijo po svojih željah v 20 nakupovalnih centrih Supernova, kar pomeni v 700+ trgovinah po Sloveniji. Darilno kartico Supernova lahko prejemnik koristi postopoma, v različnih trgovinah in celo različnih nakupovalnih centrih Supernova.

  Darilna kartica Supernova je odlično darilo, ko želite, da si prejemnik sam uresniči skrite želje, prav tako pa je idealna za obdarovanje, ko zmanjka časa ali idej. V primeru, da želite podariti še bolj osebno darilo, lahko Darilno kartico Supernova personalizirate z lastno fotografijo. Poleg fizične kartice lahko na spletni strani supernova-kartica.sienostavno naročite elektronsko Darilno kartico Supernova. Prednost e-Darilne kartice Supernova je hitrost, saj je na vašem e-naslovu takoj po prejemu plačila.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje