Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsi poznamo slavne Viktorijine angelčke – Adriano Lima, Doutzen Kroes in Candice Swanepoel so samo ene izmed kopice slavnih imen, ki se ponašajo z omenjenim nazivom. Iz meseca v mesec krasijo naslovnice znanih modnih revij, nastopajo na slavni modni reviji, ki se je udeležujejo številne zvezde svetovnega kova, hkrati pa vedno izgledajo dih jemajoče. Naj omenimo samo nekaj stvari, ki smo se jih od njih naučili in ki nas vedno znova navdihnejo in dokazujejo, da je s trdim delom mogoče doseči marsikaj.

   

  Sanje se uresničujejo

  Dekleta Victorie Secret so primer tistih deklic, ki so nekoč, ko so še živele v rodnem kraju lahko samo sanjale o tem, kakšna prihodnost jih čaka. Resda vsakdo ne bo postal znan supermodel, pa vendar – če ste v nečem dobri oziroma imate kvalitete, ki bi jih lahko razvijali, bodo ob kančku truda z vaše strani te kvalitete zagotovo opazili tudi drugi. Odprite oči, prisluhnite okolici in naredite nekaj za to, da uresničite zadane cilje. Velik odstotek uspešnih ljudi trdi, da je talent le majhen delček, ki na koncu rezultira z uspehom – bolj pomembni sta predanost in strast.

   

  Trdo delo vedno obrodi sadove

  Adriana Lima je navdih in inspiracija marsikateri mladi ženski, hkrati pa ena izmed tistih angelčkov ki dokazuje, da trud in vloženo delo vedno pripeljeta do uspeha. Adriana kar šest ur dnevno preživi v telovadnici, trenira z nekdanjim boksarjem in rezultate vloženega truda vsako leto pokaže na reviji. Naj bo vaša inspiracija – za to da bi dosegli cilj se borite z vsemi sredstvi, potem pa ljudem okoli sebe ponosno pokažite sadove vašega dela.

   

  Ključ do uspeha leži v samozavesti posameznika

  Številni Viktorijini angelčki priznavajo, da so pred modno revijo neznansko živčni, česar med njihovim nastopom skorajda ni opaziti. Naučile so nas kako pomembna je pozitivna trema – in to lahko apliciramo na vsa področja v življenju! Ko se za nekaj trudite in nastopi trenutek, ko morate osvojeno znanje predstaviti širši publiki, boste to najverjetneje občutili na svoji koži pa vendar, ne bojte se. Pozitivna trema lahko vaš nastop le izboljša in vam pomaga, da od sebe daste prav vse kar zmorete.

   

  Ponosno pokažite svojo osebnost

  Skavti ter modni agenti, ki odločajo katera srečnica bo nastopila na reviji Victorie Secret poudarjajo, da je eden izmed ključnih dejavnikov, ki jih dekle mora imeti osebnost – nekaj, kar jo razlikuje od drugih in ji daje poseben je ne sais qoui. Morda boste rekli, da na poti v službo vidite ogromno lepih deklet, ki bi zlahka nastopile na reviji takega kova, pa vendar – ali imajo ta dekleta fantovsko iskrico Care Delavigne ali učenjaški šik Erin Heatherton? Bodite ponosne na to kar ste in omogočite svojemu pravemu jazu, da očara vsakogar, pa četudi zgolj naključnega mimoidočega.

   

  Samozavestna ženska se drži svojih standardov

  Čeravno pred množicami paradirajo v zapeljivem spodnjem perilu, ki razkriva marsikaj dekletom Victorie Secret uspeva, da nikoli ne izpadejo ‘lahke’. Ponašajo se z bleščeče belim nasmehom, samozavestno držo in dajejo vtis, da so na vrhu sveta. V življenju je pač tako, da bo večini moških (govorimo o tistih ta pravih, zrelih moških in ne pohotnih fantkih) samozavestna ženska, ki je vsaj malce misteriozna veliko bolj zanimiva kot tista, ki že na samem začetku ponudi vpogled vse vse kar premore. Kar želimo povedati je, da seveda ne bo sprejemljivo, če boste na delovno mesto prišle oblečene kot Alessandra Ambrosio na zadnji modni reviji, vsekakor pa poskusite ponotranjiti moč, ki jo le-ta premore med sprehodom po modni stezi – uspeh je zagotovljen!

   

  Novinarka: Pia Fekonja

  Foto: Pinterest

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje