Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vrhunska serija pametnih ur Huawei Watch 4, ki se ponašajo s celovitimi in natančnimi funkcijami spremljanja športov in zdravja, ima še eno nadvse uporabno funkcijo, navigacijo brez pomoči pametnega telefona.

  Novi pametni uri sta podedovali tehnološko odličnost in inovativnost predhodnic iz serije Huawei Watch, vendar sta še bolj osredotočeni na zdravstvene funkcije. Zahvaljujoč Huaweievemu večtočkovnemu sledenju fizioloških znakov vam nudita natančnejši vpogled v stanje organizma in možnost, da proaktivno poskrbite za svoje zdravje.

  Razen razkošnega občutka, ohišje iz titana letalske kakovosti pametne ure Huawei Watch 4 Pro poskrbi za lahkotnost in vzdržljivost, medtem ko safirno steklo zaščiti zaslon pred poškodbami. Sodobne estetike je tudi model Huawei Watch 4 s črnim ohišjem iz nerjavečega jekla in 3D ukrivljenim steklom. S temi inovativnimi oblikovnimi značilnostmi in visokokakovostnimi materiali se modela najnovejše serije močno razlikujeta od drugih pametnih ur na trgu.

  Povrhu celovitih in priljubljenih funkcij, ki odlikujejo vse pametne ure Huawei, se novinki ponašata še z zemljevidi Petal za nosljive naprave (Petal Maps Wearable), ki za navigacijo ne potrebujejo povezave s pametnim telefonom. Da preverite, kje ste in kam iti, je dovolj dvigniti zapestje, kar je še posebej uporabno in veliko bolj varno med športnimi aktivnostmi, kot sta kolesarjenje ali plezanje.

  Navigacija vključuje iskanje cilja, načrtovanje poti, vodenje med hojo ali vožnjo, glasovno oddajanje in opomnik z vibriranjem, ki zagotavlja, da na križišču izberete pravo smer. Zagotovljen je tudi prikaz bližnjih točk zanimanja, kot so avtobusna postajališča, kavarne in trgovine, kar pride še posebej prav med zadrževanjem v neznanem okolju.

  Po zaslugi edinstvenega algoritma za načrtovanje poti, vas pametne ure serije Huawei Watch 4 vodijo po opravkih in med športnimi aktivnostmi po optimalnih poteh za hojo, tek ali kolesarjenje. Podatki so vedno posodobljeni, kar preprečuje, da bi se pot zavlekla zaradi nepredvidenih okoliščin, kot so gradbena dela, prometni zastoji ali zapletene cestne razmere. Obenem je prikaz lokacije opremljen z izračunom hitrosti, ki pomaga pravilneje oceniti razdaljo do cilja.

  Za razliko od navigacijskih funkcij nekaterih drugih pametnih ur zemljevidi Petal na zaslonu pametne ure prikažejo celoten zemljevid. K preprosto uporabi pa pripomore hiter in uporabniku prijazen operacijski sistem HarmonyOS.

  Različica zemljevidov Petal za nosljive naprave nudi enako izkušnjo navigacije kot različica za pametne telefone, ki deluje v okolju operacijskega sistema Android in jo najdete v trgovini z mobilnimi aplikacijami AppGallery. Pametni uri Huawei Watch 4 in Huawei Watch 4 Pro sta na voljo po maloprodajni ceni 479, 90 in 629,90 evra.

  Poleg ure Watch 4 je Huawei nedavno predstavil še uro Huawei Watch Ultimate in telefona Huawei P60 Pro ter Huawei Mate X3.

  Za več informacije obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje