Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Fit tudi po porodu s Huawei Watch FIT 2 asistentko


  Večina mamic se bo strinjala z mano –s samozavestno smo razlagale, da je vse stvar prioritet in organizacije. Po porodu ne bomo opustile našega zdravega življenjskega stila, ne bomo prešpricale treningov in vsekakor ne bomo dovolile, da otrok diktira naš urnik. Nato je prišel otrok – mini diktator, ki ga obožujemo, in večina nas je prav s slastjo zagrizla v zarečen kruh. Da pa ga ne bi jedle predolgo, saj je za srečnega otroka največjega pomena prav srečna in zadovoljna mama, obstaja simpatična in praktična rešitev. Ta bo povsem nežno in s spodbudo pomagala, da v svojem dnevu najdete čas in motivacijo za odločitve, ki vas bodo na dolgi rok ponovno pripeljale do bolj aktivnega in zdravega življenja.

  Tek za otroki bi se moral šteti v športne aktivnosti!

  Huawei Watch FIT 2 pametna ura je morda prav tisto, kar vas bo opomnilo, koliko endrofinov vam prinese telesna aktivnost. Sama priznam, da se po drugem porodu nikakor ne spravim nazaj v rutino, ki bi mi vsak dan prinesla vsaj pol ure časa za trening. Pa vseeno, vozičkanje, sprehodi, tek za otrokom po igrišču – ne boste verjele, koliko korakov prinesejo vse klasične mama dolžnosti. Prepričanje, da je priporočljivo v dnevu narediti vsaj 10.000 korakov je žal le mit, ki je nastal za potrebe marketinga, je pa zabavno, da nam pametna ura Huawei Watch FIT 2 ponuja, da si cilj glede števila korakov nastavimo sami, še boljše pa je, da lahko svoj dnevni cilj primerjamo z drugimi uporabniki ure in z njimi tekmujemo. V aplikaciji Huawei Zdravje, ki jo lahko namestite na vse pametne telefone (na telefonih Huawei pa je že prednameščena), bodo ujeti vsi koraki – tisti, ki jih naredite s pametno uro, pa tudi tisti, ki jih boste naredile med tem ko se vaša ura polni in imate pri sebi le telefon.

  Napolnite si baterije

  In ko smo ravno pri polnjenju … Verjetno se tudi vam zdi, da ves čas iščete polnilec za vaš telefon in je njegova baterija večino časa v kritičnem območju? Ena izmed lastnosti Huawei Watch FIT 2, ki me je povsem navdušila, je prav gotovo ta, da jo boste ob konkretni uporabi polnili le enkrat tedensko, ob zmerni pa bo baterija zdržala kar deset dni. Prav tako bo baterija napolnjena med tem, ko boste mularijo in moža pakirali za odhod na plažo. Noro preseneča tudi odziven, pregleden in večji zaslon z jasno in ostro sliko. Ura se glede na izbiro paščka z lahkoto povsem spremeni in se bo podala na prav vsak stil – nežno rožnat, siv ali črn silikonski pašček za najbolj aktivne, bel ali sil usnjen za ljubitelje klasike ali malce bolj prefinjena kovinska različica v srebrni ali zlati barvi. Pametne ure že dolgo niso več okoren in ne prav estetski pripomoček, ki bi ga morale skrivati pod rokavi hudijev, Huawei Watch Fit 2 se bo gotovo lepo zlila z vašim outfitom, simpatično pa izgleda tudi v kombinaciji z nakitom.

  15 minut na dan za ustvarjanje zdravih navad

  Ste otroka ravno dali k počitku in imate pol ure časa, po čudežu je posoda pomita in perilo zloženo? Lahko sicer odprete YouTube in brskate za kratko vodeno vadbo ali ste tako kot jaz, ki si mislim, da tega pač ne rpotrebujem, saj itak poznam malo morje vaj, a ko v pajkicah na joga blazini poskušam začeti z vadbo, je moja glava povsem prazna in dragocene minute prostega časa bežijo mimo. Ne boste verjele, tudi na takšne so mislili – na uri boste našle predloge vaj s simpatičnimi animacijami za pravilno izvedbo. In ne, to niso dolgi treningi, povsem same si lahko izberete čas trajanja – nikar ne podcenjujte moči 15-minutnega treninga nog, tudi ta vam bo prinesel dozo hormonov sreče, ponos, da vam je uspelo, in kdo ve, morda kmalu ne boste več mogli skozi dan brez svojih mini treningov.

  Sama sem imela priložnost, da sem uro preizkusila prav na družinskem oddihu na morju. Plavanje je meni najljubši šport in želela sem spremljati preplavane kilometre (optimistka, da), raven stresa in tisto, kar bo večina staršev prepoznala kot največje bogastvo – 8 ur spanja ali več na noč.

  Plavanje v morju je bilo za uro mala malica – pred pričetkom boste morali roko dvigniti v zrak, ker pod vodo ni signala satelitov, a med plavanjem vam bo GPS lepo sledil in hkrati izrisoval preplavano pot ter beležil dolžino. Sanjala sem o preplavanih kilometrih? No, z enim obiskom plaže z dvema mini punčkama, ki sta seveda magnet za najbolj bizarne nesreče, je bil moj izkupiček 499 m. Pa naslednje leto, kajne? Sanje so vedno dovoljene.

  Ura vam bo postregla tudi s podatki o ravni stresa, pod katerim ste. Dopust je bil takšen, kot bi si ga lahko le želela, raven stresa se namreč iz nizkih vrednost ni premaknila v območje normalnih, kaj šele visokih. In spanje? Da da, za debelih nekaj minut sem uspela celo preseči cilj osmih ur.

  Dodatni sladkorčki

  Vsega lepega je enkrat konec in morda je prav, da izpostavim še nekaj funkcij, ki vam bodo prišle prav v vašem vsakdanjiku. Pametna ura se poveže z vašim telefonom preko vmesnika bluetooth, kar omogoča, da se vam na njej prikazujejo obvestila, sms sporočila, sprejemate pa lahko tudi klice! Nadvse elegantna rešitev za 1001 scenarij, ko imate polne roke, ste sredi opravka ali preprosto niste prepričani, kje je vaš telefon.

  Da ne bi povsem pozabili nase v poplavi obveznosti, ki vas čakajo, vas bo ura opomnila, da je čas, da popijete kozarec vode. Z njo lahko izvajate tudi dihalne vaje, ki vas bodo v kratkem času popeljale v malce bolj zen razpoloženje in naloge boste lahko opravljali z večjim fokusom. Če delate od doma in osem ur stmite v monitor, bo prišlo še kako prav prikupno sporočilce iz aplikacije Zdravje, ki bo preverilo, ali ste se danes že nasmehnili.

  Če razmišljate o nakupu prve pametne ure, ker potrebujete tisto nekaj, kar vas bo motiviralo in zvesto spremljalo na vaši vrnitvi v bolj aktivno življenje, je Huawei Watch FIT 2 super izbira. Cenovno dosegljiva, lična, zmogljiva in nenazadnje trpežna ura, ki bo preživela tudi malce manj nežno rokovanje in priložnostni padec z mize, obenem pa nudila vse, kar imajo veliki.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje