Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Bliža se dan zaljubljenih! Čeprav letos ne boste mogli obiskati katere od finih restavracij, pa to ne pomeni, da svoji dragi oziroma dragemu ne morete pripravite nepozabnega dneva. Že imate idejo za darilo? Huawei vam lahko priskoči na pomoč. Prav za to priložnost je namreč pripravil posebno ponudbo z 20-odstotnim popustom na ure Watch GT 2 Pro, Watch GT 2 in Watch Fit ter izjemne brezžične slušalke FreeBuds Pro. Vi morate torej le še pričarati romantično vzdušje s skrbno pripravljeno večerjo in vajinimi najljubšimi ljubezenskimi skladbami.

  Ura velja za enega najlepših poklonov ljubljeni osebi. Ne le zaradi svoje funkcionalnosti, ampak tudi zaradi svoje estetike. Ura je namreč lahko še kako lep modni dodatek. Zlasti za Huaweieve, ki so na voljo v različnih barvnih kombinacijah, velja, da se odlično podajo k oblačilom za različne priložnosti. Z njimi boste zablesteli na gala dogodku, poslovnem srečanju, romantični večerji in tudi pri športni aktivnosti. Vsaj tako kot s svojim videzom pa navdušijo tudi s svojimi zmožnostmi.

  Več kot 100 športnih načinov in natančno odčitavanje srčnega utripa

  Ura Huawei Watch GT 2 bo beležila vsak vaš korak, natančno spremljala srčni utrip in znala do potankosti zabeležiti vsako športno dejavnost, naj bo še tako posebna. Podpira namreč več športnih načinov, od običajnih sprehodov, teka, jahanja in plavanja do pohodništva, veslanja in eliptičnega treninga v telovadnici. Prav tako bo ura natančno beležila vaše telesne znake in spremljala vaš spanec ter merila stres. Z  luneto v dveh različnih velikostih – 42 mm in 46 mm – pa se odlično počuti tako na ženskem kot moškem zapestju.

  Ura Watch GT 2 Pro se ponaša z enakimi funkcijami, h katerim dodaja še nekaj novih. Zahvaljujoč nadgrajeni tehnologiji TruSeen 4.0+ zagotavlja še bolj natančno odčitavanje zdravstvenih parametrov, kjer med drugim v realnem času opozarja na visok srčni utrip in prikazuje kapaciteto kisika v krvi (SpO2). Podpira več kot 100 načinov vadbe, ki so primerni za izkušene športnike, rekreativce in tudi začetnike, ki šele vstopajo v svet športa. Med drugim boste na uri Watch GT 2 Pro lahko spremljali rezultate smučanja, teka na smučeh, deskanja na snegu in celo golfa.

  Watch GT 2 Pro ponuja tudi več kot 200 možnosti prilagajanja videza. Na voljo je ogromno različnih številčnic, personalizirate pa jo lahko tudi z uporabo lastnih fotografij iz galerije pametnega telefona.

  Naj vam do odlične forme pomaga animirani trener

  Športnim navdušenkam in navdušencem je na kožo pisana tudi ura Huawei Watch Fit. Gre za prvo pametno športno uro Huawei z zaobljeno pravokotno luneto. Namenjena je spodbujanju uporabnikov k novim oblikam vadbe z različnimi animiranimi vadbami in funkcijami za spremljanje zdravja. Prav tako pa uporabnika opozori na pomembnost gibanja, če zazna, da ta že predolgo sedi.

  Vse Huaweieve ure prav tako odlikuje izjemna avtonomija baterije. Watch GT 2 bo brez polnilca zdržala do 7 dni, Watch GT 2 Pro in Watch Fit pa vse do 14 dni. Seveda vse kažejo tudi točen čas, tako da ne bo več prostora za izgovore za zamudo na zmenek.

  Vaša najljubša ljubezenska skladba še nikoli ni zvenela bolje kot na slušalkah FreeBuds Pro

  Čudovito darilo za prihajajoči dan zaljubljenih so tudi brezžične slušalke FreeBuds Pro. Zlasti, če bi svoji ljubljeni osebi želeli pokloniti prav posebno glasbeno sporočilo z vajino najbolj romantično skladbo.

  Slušalke se s čudovito obliko prilegajo vsakemu modnemu slogu, medtem ko bo dušenje hrupa zagotovilo uživanje v priljubljenih skladbah ali telefonskem pogovoru ne glede na hrupnost okolja. Zaradi majhnosti in nizke teže so udobne za nošenje, s tremi čepki različnih velikosti jih preprosto prilagodite slušnim kanalom, medtem ko zagotavljajo neprekosljivo kakovost zvoka.

  Povezljive z vsemi telefoni in tablicami

  Pametne ure serije Watch GT 2 in Watch Fit, kakor tudi slušalke FreeBuds Pro lahko uporabite v povezavi s pametnimi telefoni z operacijskima sistemoma Android ali iOS. Odlično pa se seveda vse naprave razumejo s pametnimi telefoni Huawei, kot sta Huawei P smart 2021 ali najnovejši Huawei Mate 40 Pro. Utrip ljubezni boste zato občutili brez kakršnih koli omejitev.

  Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje