Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Poudarki glavnega modela Pro vključujejo Dolby Vision OLED, hitro delovanje, primarno kamero z 50 MP OIS in hitro 67 W polnjenje.

  Odpiranje telefona Redmi Note 12 Pro

  Redmi Note 12 Pro je dostavljen v običajni papirnati škatli, ki vsebuje sam telefon, 67 W napajalnik in kabel USB-A-C.

  Povsem pričakovano, vsaj pri Xiaomiju, dobite tudi prozorno mehko torbico in tanko zaščitno folijo, ki je vnaprej nanešena na zaslon Redmija. Slednji je ogromen magnet za madeže, zato bomo razumeli, če se odločite, da ga ne boste uporabljali.

  Dizajn, kakovost izdelave, upravljanje

  Redmi Note 12 Pro je klasičen pametni telefon z dvojnim steklom. Ima ravno steklo Gorilla Glass 5, ki ščiti zaslon, in drugo ravno steklo na zadnji strani. Sijajne plošče so uravnotežene z mat okvirjem iz debele plastike.

  Redmi Note 12 Pro ima oceno IP53 za odpornost proti prahu in svetlobnim brizgam, kar je običajna stvar pri večini telefonov Redmi in Poco. Čeprav ni ravno vodoodporen, je še vedno boljši kot nič in to zelo cenimo.

  Redmi Note 12 Pro je na voljo v več barvnih različicah, ki bodo na violjo tudi pri nas.

  Nadgrajeni 6,67-palčni OLED zavzema večino sprednje strani z lepo tankimi in enakomernimi robovi na vseh straneh. Plošča zdaj podpira 10-bitno barvno globino in Dolby Vision, poleg frekvence osveževanja 120 Hz in certifikata HDR10. Ima eno najmanjših lukenj na trgu – v notranjosti lahko opazite kamero za selfije s 16 MP.

  Nad zaslonom je komaj opazna slušalka, ki služi tudi kot stereo zvočnik. Ima še drugo vtičnico na vrhu telefona za boljše ravnovesje zvoka in bolj poglobljeno izkušnjo pri gledanju videoposnetkov ali igranju iger.

  Ohišje kamere je podobno tistemu, ki smo ga prvič videli pri modelih Xiaomi 12. To je rahlo štrleče pravokotno steklo z zaobljenimi robovi, v njem pa so primarna 50 MP, ultraširoka 8 MP in makro kamera 2 MP. Okoli glavne in UW kamere sta tudi dva kovinska obroča, ki ovijata konca njunih leč. In tudi LED bliskavica.

  Kaj bi še izpostavili?

  Zvočniki so precej impresivni, s čistočo in dobro ravnijo glasnosti. Telefon deluje skoraj enako kot vrhunski telefon pri vsakodnevnih opravilih, čeprav se pri igranju iger vidi razlika v zmogljivosti.

  Baterija zdrži dovolj dolgo za naše potrebe, polnjenje pa je izjemno hitro zaradi priloženega 120W polnilnika

  Čeprav je njegova površina steklena, kar njegov videz dvigne na premium raven, je težek samo 187g in z lahkoto konkurira vsem, ki imajo lažje materiale.

  Ravno zaradi karakteristik ga je Xiaomi kar poimenoval ‘Mojstra fotografije’.

  Spektakuleran nam je tudi nočni način fotografiranja, ki smo ga posebej preizkusili.

   POSEBNA PONUDBA (11. DO 14. APRILA)

  Posebna ponudba bo potekala od 11. do 14. aprila za naslednji napravi:

  Redmi Note 12 Pro 5G (6 + 128 GB) s 70 € popusta (namesto 399 € bo 329 €)

  VEČ O PONUDBI NAJDETE TUKAJ.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje