Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsak zavoj je kot pesem, ki jo ustvarja sozvočje z naravo. Toda obenem je smučanje šport, dejavnost, ki bi jo radi zabeležili. Kako? Tako da uporabite eno od pametnih ur Huawei!

  Da bi spomine ohranili žive in jih delili z drugimi, jih zabeležite s pametnimi urami Huawei Watch Ultimate, Watch 4 Pro in Watch GT 4, ki ponujajo širok spekter funkcij, s katerimi boste obogatili svojo smučarsko izkušnjo. Beleženje je nadvse preprosto. S pritiskom na spodnji gumb desno spodaj vstopite v seznam podprtih športov, v njem najdete smučanje ter ga izberete. Zdaj le še počakate, da satelitski sprejemnik naredi svoj del naloge, ujame dovolj satelitov in izračuna položaj. Pripravljeni ste na pustolovščino! Od tu naprej vam ni treba storiti ničesar, razen tega, da ob zaključku rekreacije športni program izključite.

  Vse omenjene ure odlikuje dolga življenjska doba baterije, zato je odveč strah, da bodo med beleženjem, smučamo namreč cel dan, preprosto odpovedale. Ravno nasprotno. Poskrbele bodo, da vam ne bodo povzročale skrbi niti v primeru, ko jih boste nekaj zaporednih večerov pozabili odložiti na napajalnik. Seveda je to pomembno, kajti za dobre predstave na smučišču je pomemben počitek in še posebej spanje. Omenjene ure ga zlahka analizirajo in prikažejo napotke, kaj storiti, da boste spali bolje in se zjutraj zbudili bolj spočiti ter polni energije.

  Vsak spust z vrha do doline je edinstven. Prevožena razdalja, višinska razlika, čas smučanja in porabljene kalorije so le nekateri od podatkov, ki vam jih ura ponudi. Te informacije pa niso samo informativnega značaja, saj pomagajo pri spremljanju napredka in izboljšanju smučarske tehnike. Obenem se pametne ure obnesejo tudi v bolj ekstremnih primerih. Ob gostem sneženju ali megli se ni težko izgubiti. Celo na domačem smučišču, kaj šele na smučišču, ki ste ga obiskali prvič. V takšnem primeru lahko ura pomaga, da najdete pot nazaj v dolino oziroma do prve koče, kjer boste poiskali pomoč.

  Da bo vaša priljubljena pomočnica delovala, kot od nje pričakujete, upoštevajte naslednje napotke. Pred smučanjem se prepričajte, da je v bateriji dovolj energije. Ni nujno, da je polna, v primeru omenjenih ur za celodnevno smučanje zadošča že polovična napolnjenost. Uro tudi redno sinhronizirajte s pametnim telefon, saj bo tako satelitski sprejemnik veliko prej pripravljen na sledenje. Še na nekaj nikar ne pozabite. Prepričajte se, da je pravilno nameščena na zapestju, saj je to pogoj za natančno merjenje telesnih znakov.

  Način smučanja na pametnih urah Huawei Watch spremlja povprečno hitrost, razdaljo, skupni spust, največji naklon terena, raven kisika v krvi (SpO2), srčni utrip in še nekatere druge podatke, ki so koristni za analizo učinkovitosti. Ura poskrbi tudi za glasovno obveščanje, da vam med smučanjem ni treba gledati na zaslon, in prikazuje vremenske podatke. Ti so še zlasti pomembni, če se odločite za turno smučanje, saj si ne želite, da bi vas slabo vreme ujelo ravno med vzponom na vrh gore.

  Pametna ura Huawei je narejena, da vam pomaga raziskovati okolico, osvajati nove veščine in iskati meje telesnih sposobnosti. Je idealna spremljevalka, ki bo zabeležila vsak vaš korak in gib ter obenem natančno spremljala vaše zdravje. Minimalistična in udobna pametna ura je hkrati tudi vzdržljiva.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje