Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ali se ves čas počutite kot da ste preprosto »povoženi«? Ste utrujeni in brez energije?

  Pravijo, da ste zares stari, ko se tako tudi počutite. Hmmm… Kaj pa zdaj? Izčrpanost je glavni problem ljudi srednjih let – izčrpanost, ki znižuje kvaliteto vašega življenja.

  Vseeno obstaja nekaj preprostih in hitrih trikov, ki bodo (skoraj) v trenutku dvignili raven vaše energije! Oh, nekateri med njimi celo upočasnijo proces staranja…

  Preberite torej, kako boste svoje telo (končno) napolnili z energijo:

  1. Gre za bolezen?

  Izčrpanost je simptom mnogih bolezni, med drugim: diabetesa, srčnih bolezni, artritisa in težav s spanjem.

  Pri tem vam lahko pomagajo tableti za uravnavanje krvnega tlaka oziroma ostala zdravila, ki jih zaradi bolezni potrebujete.

  Da do nevšečnih situacij nebi prišlo, posegajte po zdravi hrani in zdravemu načinu življenja, če je zato prepozno, poskrbite, da boste predpisana zdravila redno jemali.

  1. Tri, štiri – ZDAAAAJ!

  Vadba. Čeprav je verjetno zadnja stvar, ki bi jo želeli početi, ko ste utrujeni. Fizična aktivnost bo poskrbela, da se boste v trenutku (in po aktivnosti) zaradi sprostitve določenih hormonov počutili bolj srečno in napolnjeno z energijo. Dokazano je tudi, da imajo ljudje, ki redno vadijo, boljšo samopodobo.

  1. Hidracija

  O tem smo že veliko pisali, torej to verjetno že počnete… Ali pijete zadostne količine vode? Na splošno zadostuje od 2-3 litre vode na dan, vendar se količina od posameznika do posameznika razlikuje.

  Spomnite se, da na dan spijete nekaj kozarcev vode, čeprav zadnje tri ure niste spili niti požirka – ste res prepričani, da dovolj pijete?

  Naredite preprost test: če je vaše telo dovolj hidrirano, bo vaš urin bledo rumene barve. Če je temnejši… Pijte, pijte, pijte!

  1. Teslova purpurna ploščica!

  Rešitev morda včasih ni na dlani – ali pač? Teslova purpurna ploščica deluje kot sprejemnik kozmične energije iz okolja in je ni potrebno »polniti«. Energijo oddaja samodejno ter okoli sebe ustvarja pozitivno zdravilno polje, preprečuje razvoj bolezni, sprošča napetost in izboljšuje splošno razpoloženje, dviga raven osebne energije, uravnava dotok energije v obolele organe, »ohlaja« in lajša glavobole, pomaga pri zvinih, zmečkaninah mehkega tkiva, pri vnetjih normalizira vibracije obolelega mesta, pod cvetličnim lončkom zboljšuje rast rastline, odpravlja utrujenost, depresijo. Kjer pomaga akupunktura, pomaga tudi plošča. Občasno jo očistimo, tako da jo speremo s hladno vodo. Nikoli in nikakor ne more škodovati.

  teslova-purpurna-plosca

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje