Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V roke smo prijeli Huawei P60 Pro, pametni telefon, ki z mešanico modne zasnove, hitre zmogljivosti in fotografskih zmožnosti brez težav izboljša vaš življenjski slog. Razkrijmo skrivnosti tega očarljivega pripomočka, ki bo postal vaš naslednji modni dodatek in vsakodnevni spremljevalec.

  Naprava po meri za modne navdušence

  P60 Pro je zasnovan tako, da osupne z ekskluzivnim ohišjem z bisernim vzorcem, ki zagotavlja, da je vsak telefon tako edinstven in sijoč kot vi. Razkošen 6,67-palčni zaslon LTPO s prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz obljublja vizualno pašo za vaše oči, zaradi katere bo vsak trenutek vaših najljubših oddaj, filmov ali iger razkošno doživetje. Eleganten okvir in robustno steklo Kunlun Glass, ki združujeta odpornost in prefinjenost, zagotavljata, da bo telefon P60 Pro lahko sledil vašemu dinamičnemu življenjskemu slogu.

  Superiorna zmogljivost za sodobnega posameznika

  Neprekosljiva zmogljivost P60 Pro ustreza hitremu tempu življenja tistih, ki si želijo učinkovitosti, moči in sloga. Njegova 4815 mAh baterija podpira 88-vatno hitro polnjenje, ki vam bo zagotovilo energijo za ves dan, 50-vatno brezžično in 7,5-vatno povratno brezžično polnjenje pa zagotavljata udobje na poti. Operacijski sistem EMUI 13.1, ki temelji na operacijskem sistemu Android, in hitro razvijajoči se ekosistem HMS zagotavljata uporabniško izkušnjo, ki je tako gladka in brezhibna kot vaša najbolj čudovita obleka.

  Zajemanje bistva vašega sveta

  S sistemom kamere telefona P60 Pro vsak posnetek postane umetniško delo, ki v osupljivih podrobnostih ujame nepozabne trenutke vašega življenja. Glavna kamera Ultra Lighting z nastavljivo zaslonko, lečami z visoko prepustnostjo svetlobe in barvnim filtrom RYYB SuperSensing zagotavlja, da so vaše fotografije pri šibki svetlobi tako živahne in dinamične kot vaša doživetja. Zaradi zaslonke f/2,1 telefoto kamere Ultra Lighting in inovativnega načina Super Moon Photo Mode bodo vaši nočni pobegi in astrofotografski podvigi vredni revije. Teleobjektiv s spremenljivo goriščno razdaljo zagotavlja ostre posnetke na dolge razdalje in dopolnjuje ta izjemen sklop fotoaparata.

  V bistvu je Huawei P60 Pro vrhunski spremljevalec pametnih telefonov za trendseterje, ki iščejo elegantno, visoko zmogljivo in fotogenično napravo za izboljšanje svojih življenjskih dogodivščin. Sprejmite eleganco, inovativnost in razgledanost telefona P60 Pro ter mu dovolite, da postane vaš partner pri ustvarjanju in deljenju vaših najbolj nepozabnih spominov.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje