Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Božiček je postal ikona praznične sezone že leta 1931, ko se je pričela zgodba o dobrem možu, ki otroke razveseljuje z darili. Božička, dobrodušnega dedka z dolgo belo brado in v rdeči opravi je ustvaril umetnik Haddon Sundblom, ki je ustvaril ilustracije za praznično oglaševanje. In danes, več kot 90 let kasneje, je Sundblomova interpretacija Božička še zmeraj kultna. Je simbol prazničnega veselja, ljubezni do družine ter prijateljstva. Leta 1995 je Coca-Cola v svoje praznično oglaševanje vpeljala Božičkov tovornjak, ki je še dodatno okrepil občutek čarobnosti in praznične atmosfere. Rdeči tovornjak, okrašen z lučkami in logotipom Coca-Cole, je postal nepogrešljiv del prazničnih tradicij, pričaral je občutek enotnosti in praznične radosti po vsem svetu.

  cocacola

  Veseli december je tukaj, in s seboj prinaša nepozabne trenutke radosti. Ta četrtek, 14.12., vas v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Šiška čaka prav posebna praznična poslastica – obiskovalce bo z obiskom razveseljeval Božiček v svojem božičnem tovornjaku!

  Pred Supernovo Ljubljana Šiška boste ta četrtek med 14. In 21. uro lahko ujeli košček čarobnosti. Ob nakupu katerega koli izdelka Coca-Cola, v Hipermarket Mercator Ljubljana Šiška, boste imeli priložnost zavrteti magično kolo sreče in osvojiti čudovite nagrade. Prinesite račun kot dokazilo o nakupu ter sodelujte v  nagradni igri. Košček božične magije boste lahko odnesli tudi s seboj v obliki fotografije, saj se boste v času Bižičkovega obiska z njim lahko tudi fotografirali.

  Decembrski dogodki v Supernovi Ljubljana Šiška bodo prinesli še več radosti

  V soboto, 23. decembra bomo skupaj pričakali Božička, ki bo že od 10:30 ob spremljavi čudovitih božičnih spevov in glasbenega nastopa poskrbel za zvrhan koš dobre volje, razigranosti, smeha in čarobnih daril! Na zadnji četrek v letu ob 17. uri pa bo nakupovalno središče obiskal še zadnji dobri mož – Dedek Mraz s svojim pravljičnim spremstvom.

  Pridružite se prazničnemu dogajanju v Supernovi Ljubljana Šiška, kjer bodo poskrbeli za drobne čarobnosti decembra in skupaj z vami ustvarjali nepozabne praznične spomine!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje