Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Le še nekaj ur nas loči do valentinovega dne, ki ga bo marsikateri par preživel v znamenju izkazovanja ljubezni v obliki drobnih pozornosti. Glede na to, da se bo letošnje valentinovo zgodilo ravno na petek, verjamemo, da ga bo marsikdo izkoristil za romantičen podaljšan vikend na destinacijo, kot je Zlati grič, kjer se lahko pari na enem mestu predajo hedonističnemu razvajanju ob izvrstni gurmanski ponudbi in vrhunski vinski kapljici v Gostilni Grič, uživajo v romantičnih razgledih in dih jemajoči naravi.

  Boste romantične trenutke raje preživeli kar v udobju doma, si ob prižganih svečkah, zaviti pod odejo ogledali film in se pocrkljali s kozarcem vina? Tudi na vas so mislili v Vinski kleti Zlati grič. Svetujejo vam, da sebe in svojo drago osebo za praznik zaljubljenih razvajate s sladico in sladkim vinom, bodisi Tramincem bodisi Renskim Rizlingom – sladko.

  Ko si privoščimo sladko pregreho, velja pravilo, da poleg nje izberemo še slajše vino. Le-to zaradi nizke vsebnosti kislin in višjega ostanka sladkorja ob sladici ne bo delovalo kislo. V vinih Traminec in Renski rizling – sladko, na kateri v Vinski kleti Zlati grič do 15. februarja velja posebna, 5+1 gratis, ponudba, se bohoti delikatna sortna sadna aroma, zato sta njuna okusa sadna, bogata, intenzivna in, kar valentinovemu dnevu pritiče kot češnjica na vrhu smetane, ob čokoladnih ali biskvitnih prigrizkih bosta zagotovo razvajala vsa vaša čutila.

  Foto: Shutterstock

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.