Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pametne ure so vse bolj priljubljene, kar ni nikakršno presenečenje. Vedno znova namreč postrežejo z inovativnimi funkcijami in čudovitim dizajnom. Toda nakup je lahko stresen. Pomislite le na vse nove načine uporabe in funkcije, ki jih boste morali odkriti.

  V izogib težavam Huawei ob predstavitvi serije pametnih ur WATCH GT 3 Pro z vami deli pet kratkih nasvetov, kaj narediti takoj, ko uro prinesete domov.

  Uro povežite s pametnim telefonom

  Če želite v celoti izkoristiti zmogljivosti pametne ure, jo morate povezati s pametnim telefonom. Potrebujete aplikacijo Huawei Zdravje, ki je na Huaweieve pametne telefone že nameščena, medtem ko jo na druge namestite iz trgovine z mobilnimi aplikacijami. Nato lahko uro z aplikacijo povežete ročno, tako da uporabite funkcijo iskanja naprav ali, kar je hitrejše in udobnejše, s telefonom optično preberete kodo QR, ki jo v ta namen prikaže ura na svojem zaslonu. Potrdite postopek povezovanja in nato dodelite potrebna dovoljenja, ki jih ura potrebuje – to so dostop do imenika, lokacije in podobno.

  Prilagodite jo, da bo res vaša

  Da bo ura samo vaša, se poigrajte z vsemi možnostmi in jo kar se da poosebite, da bo pisana na vašo kožo. Sprehodite se čez seznam digitalnih številčnic, ki so na voljo za prenos. Na tisoče jih je. Preverite nove in tiste, ki so namenjene ekskluzivno za vaš model pametne ure. Izberite najboljše in jih prenesite nanjo, da boste lahko številčnico redno in hitro spreminjali glede na razpoloženje, oblačila ali druge potrebe. Najdete jih v aplikaciji Zdravje v razdelku »Naprave«.

  Ravno tako lahko spremenite prikaz funkcij na uri iz mrežnega pogleda v seznam, ali dodate bližnjice na funkcije pametne ure, ki jih najpogosteje uporabljate.

  Odkrijte funkcije spremljanja zdravja

  Pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro nudi številne funkcije spremljanja zdravja, do katerih lahko vedno dostopate na zaslonu ure ali preko aplikacije Zdravje na pametnem telefonu. Sposobna je natančnega spremljanja srčnega utripa, nasičenosti kisika v krvi (SpO2), stresa in spanja. Nadgrajena tehnologija Huawei TruSeen 5.0+ z višjo natančnostjo 24 ur na dan spremlja srčni utrip. Medtem tehnologija TruSleep 2.0 spremlja faze, dihanje in srčni utrip med spanjem ter poda oceno kakovosti spanja za vsako noč posebej. Uporabnice se boste razveselile funkcije spremljanja menstrualnega cikla s pravočasnimi opozorili. Nova zdravstvena funkcija je snemanje elektrokardiograma, ki pa v Sloveniji trenutno še ni na voljo.

  Spoznajte bogat nabor športnih načinov

  Pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro je podedovala sposobnosti spremljanja športnih dejavnosti predhodnic, a ga je dvignila na novo raven z nadgrajeno programsko in strojno opremo ter bolj obsežnimi športnimi načini. Ura ima prav tako vgrajen dvopasovni in petsistemski sprejemnik signalov satelitskih sistemov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo in QZSS, ki omogoča neprimerno natančnejše določanje lokacije. Ker je šport lahko tudi družabna dejavnost, vam pametna ura omogoča, da vadbe delite s prijatelji in jih celo povabite, da se vam pridružijo.

  Načrtujte aktivnosti in spremljajte svoje počutje

  Pametne ure so namenjene zbiranju in hranjenju raznovrstnih podatkov. Huawei WATCH GT 3 Pro ni izjema, toda sposobna je še veliko več. Tudi svetovanja. Na podlagi zbranih podatkov namreč pripravi prilagojen načrt za izboljšanje telesne moči in vzdržljivosti. Seveda pa nikar ne pozabite preveriti srčnega utripa in drugih z zdravjem povezanih podatkov, kajti pomagajo vam lahko izboljšati splošno telesno počutje ali celo pravočasno zaznati morebitne zdravstvene težave.

  Pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro lahko deluje samostojno, vendar jo boste večinoma uporabljali povezano s pametnim telefonom. Pri tem je pohvalno, da je združljiva z vsemi napravami s sistemom Android ali iOS.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje