Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Aktivni način življenja zahteva stalno spremljanje telesnih znakov. Pri tem vam je v veliko pomoč serija pametnih ur Watch GT 3 Pro. Pomagala vam bo namreč spremljati napredek v izboljšanju telesne pripravljenosti in ključnih zdravstvenih podatkov.

  Razvoj tehnologije je omogočil raven spremljanja, ki je bil nekoč na voljo izključno profesionalnim športnikom. Raznovrstne nosljive naprave namreč nudijo širok razpon funkcij, s katerimi zlahka nadziramo odziv telesa, da bi ga bolje razumeli in predvideli njegov odziv. V tem močno odstopajo pametne ure iz serije Huawei Watch GT 3 Pro, saj nudijo do zdaj še nikdar viden nabor funkcij za spremljanje telesne dejavnosti in zdravja tekom dneva in noči.

  Kako načrtovati popoln trening?

  Pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro s tipalom pospeška, žiroskopom in termometrom neprestano spremlja gibanje, ki ga nato ura preračunava v število korakov in porabljenih kalorij. Medtem 24 ur na dan natančno spremlja bitje srca in kar je za marsikoga v teh časih verjetno še bolj pomembno, nasičenost kisika v krvi (SpO2). Slednje je zlata vredno med prebolevanjem bolezni ali ko je telo izpostavljeno ekstremnim razmeram. Spremljanje deluje ves čas, ko smo aktivni ali med spanjem, pri čemer ima pomembno vloga izredno dolga življenjska doba baterije.

  Dobrega počutja ni brez kakovostnega spanca. Huawei je v tam namen razvil vrhunski algoritem TruSleep 2.0, ki je s pomočjo tipal ure sposoben zaznati različne faze spanje ter na podlagi podatkov o srčnem utripu in dihanju, vsako jutro analizirati kakovost spanja. V kombinaciji z algoritmi umetne inteligence ura natančno prepozna šest tipičnih težav ter ponudi več predlogov in storitev za njihovo reševanje.

  Čeprav lahko omenjeno pametni uro uporabljate samostojno, njene zmogljivosti pridejo najbolj do izraza med povezavo z zmogljivimi mobilnimi napravami, kot sta tablični računalnik MatePad 10.4 ali najnovejši pametni telefon nova Y70. Na večjem zaslonu namreč lažje pregledujemo in analiziramo podatke, ki jih ura pošlje aplikaciji Zdravje.

  Popoln vadbeni partner

  Pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro je podedovala sposobnosti spremljanja športnih dejavnosti predhodnic, a ga je dvignila na novo raven z nadgrajeno programsko in strojno opremo ter bolj obsežnimi športnimi načini. Na voljo jih je namreč več kot sto, med katerimi boste našli dva nova. Golf in način za beleženje prostega potapljanja do globine 30 metrov. Ura ima prav tako nadgrajen sprejemnik signalov satelitskih sistemov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo in QZSS, ki omogoča neprimerno bolj natančno določanje lokacije.

  Ker je šport družabna dejavnost, pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro omogoča, da vadbe delite s prijatelji in jih celo povabite, da se vam pridružijo. Kamorkoli vas bo vadba pripeljala, vas bo ura brez povezave pripeljala nazaj na izhodišče (Route Back Navigation).

  Tihi zaščitnik, ki se nikoli ne utrudi

  Čas, v katerem živimo, je lahko izredno stresen. Izpostavljenost stresu nas v najboljšem primeru izčrpava, toda v najhujšem je lahko vzrok različnim boleznim. Serija pametnih ur Watch 3 GT Pro zlahka spremlja raven stresa 24 ur na dan in 7 dni v tednu in v primeru potreb, predlaga dihalne vaje za sprostitev.

  Ne glede, katero različico nove pametne ure boste izbrali, vaše zdravje je z njo na zapestju v dobrih rokah

  Kaj novega nam še nudi Huawei

  Huawei je po seriji ur Watch GT 3 Pro predstavil še novo športno naravnano pametno uro Watch Fit 2. Kot njena predhodnica iz leta 2020 tudi ta ura spodbuja, da preko serije animiranih vadnic spoznavate nove oblike telesnih vadb. Ravno tako pa je opremljena z izjemnimi funkcijami spremljanja zdravja.

  Poleg pametnih nosljivih naprav je Huawei pred kratkim predstavil tudi vrhunski pametni telefon za mlade, Huawei nova Y70. Na voljo je v modri in črni barvi ter nudi vse od sodobnega telefona pričakovane funkcije. Vključno z veliko baterijo, ki jo je potrebno polniti samo dvakrat na teden, pomnilnikom velikosti 128 GB, sistemom treh kamer, katerih delovanje je podprto z algoritmi umetne inteligence ter mnoštvom globalnih in lokalnih aplikacij.

  Omeniti večja še prenosni zvočnik Huawei Sound Joy, ki je narejen v partnerstvu s priznanim francoskim podjetjem Devialet. Kompakten, sodoben in izredno prenosljiv je primeren za vsakodnevno uporabo, ne glede, kje ste.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje