Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Poznate tisti občutek, ko greste ven in se spomnite, da ste telefon pozabili doma? Prav gotovo se vam je to že kdaj zgodilo. Danes imajo naprave ključno vlogo v naših vsakdanjih življenjih, pa naj gre za povezanost z našimi najdražjimi ali pa preživljanje prostega časa. Odkrijte nov način pametne zabave s Huaweijevo poletno ponudbo izdelkov ter naredite nov korak (#NovZačetek) k življenju, polnemu zabave!

  Res ne moremo zanikati, da veliko časa preživimo na napravah, na katerih poslušamo glasbo, gledamo filme, igramo igrice ter pošiljamo sporočila prijateljem. Tehnologija Huawei se nenehno razvija, saj lahko le tako svojim uporabnikom zagotovimo najboljše rezultate. Naprave ne obstajajo le zato, da nam olajšajo življenje, temveč tudi zato, da nam odkrivajo nove zanimivosti, nove strasti. Huawei se trudi izboljšati kakovost vašega življenja z inovativnimi pripomočki, s katerimi se boste odkrivali svet pametnih življenjskih izkušenj.

  Neomejene možnosti zabave z ekosistemom Huawei

  Prihodnost je tu, a je vedno polna dela. Ker nenehno opravljamo več opravil hkrati, bi morale biti tudi naše naprave sposobne večopravilnosti. Včasih je obvladovanje časa res zahtevno, saj tekom dneva težko opravimo vse, kar smo si zadali. Kljub temu pa lahko nekatere dejavnosti, kot so branje knjig, poslušanje klasične glasbe, gledanje filmov ter igranje igric, izvajamo hkrati. Prisluhnite svojemu seznamu energične glasbe na slušalkah Huawei Freebuds 3i ter pojdite na sprehod z zapestnico Huawei Band 4, ki vas bo sproti obveščala, koliko korakov ste že naredili. Moč ekosistema Huawei bo podpirala vaš življenjski slog ter vam pomagala, da boste učinkoviti od zore do mraka.

  Izberite si svoj najljubši hobi

  Predstavljajte si, da bi lahko svojo strast prenesli na pripomoček, ki bi vas podpiral v katerikoli situaciji. Zdrsnite v način zabave kjerkoli ste, ne glede na dražljaje iz okolja. Najnovejši pametni telefon Huawei P40 ter slušalke Huawei FreeBuds 3i so vse, kar potrebujete, da boste končno sledili svoji strasti.

  Umetnost, šport, ali petje – karkoli želite, naprave Huawei bodo podprle vašo rutino. Huawei FreeBuds 3i vam poleg natančnega, aktivnega odstranjevanja hrupa omogoča jasnejše poslušanje ter tako ustvarja visokokakovostno zvočno izkušnjo. Da pa se prepričate o pravilnosti svojega rokovanja s pripomočki ne pozabite pregledati nasvetov, ki jih lahko najdete na internetu kar preko svoje naprave. Za branje, preizkusite telefon serije P40, ki ponuja odlično razmerje med zaobljenimi koti ter ukrivljenimi robovi, kar zagotavlja pravilen prikaz vsebine. Eleganten ukrivljen zaslon pa je najboljše zagotovilo za odlično bralno izkušnjo.

  Vzemite si trenutek zase

  Življenje je naporno. In včasih je vse, kar potrebujete, le nekaj časa zase. Ustavite se in se sprostite. Z zapestnico Huawei Band 4 vam ni več treba skrbeti, da boste morda kaj pozabili. Zapestnica vas bo spomnila, da je čas, da vstanete s stola in  se malo razgibate ali pa spremenite svoj položaj. Poleg tega vam bo pripravila tudi poročila o kakovosti spanja s podrobno analizo posameznih dejavnikov.

  Ste vedeli, da gledanje filmov in televizijskih programov lahko deluje sproščujoče? Ko gledate filme, se vaši možgani sprostijo, saj vam ni treba o ničemer razmišljati. Večzaslonska funkcija naprav Huawei Matebook X Pro in MatePad Pro omogoča brezhibno sodelovanje med prenosnikom ali tabličnim računalnikom ter pametnim telefonom. Prenosne pripomočke, kot so tipkovnica, kamera, mikrofon in miška, lahko uporabljate kot zunanjo dodatno opremo pametnega telefona, kar omogoča bolj priročno uporabniško izkušnjo. S pomočjo te rešitve uporabnik lahko prevzame klic in odgovori na sporočilo neposredno s tabličnega računalnika ter istočasno odklene pametni telefon za brezhibno izkušnjo z več napravami.

  Z novo promocijsko ponudbo boste še lažje uživali v udobnem in skrbno pretehtanem pametnem življenju. Storite nekaj novega, označite svojo aktivnost s ključnikom #NovZačetek, in uživajte v mobilni napravi, ki jo podpira široka paleta izdelkov po ugodni ceni, opremljenih z najnovejšimi tehnologijami.

  V času od 17. avgusta do 13. septembra bodo kupci premijskih pametnih telefonov P40, P40 Pro in P40 Pro+ brezplačno deležni brezžičnih slušalk FreeBuds 3i in 50 GB prostora za obdobje enega leta v oblaku Huawei, kupci modelov P40 lite in P40 lite E pa športne zapestnice Band 4 in 15 GB prostora.

  Ponudba velja do 13. septembra ozirom do izteka zalog. Po nakupu ene od naprav iz ponudbe se morate najkasneje do 20. septembra registrirati na spletni strani, vnesti zahtevane podatke, med katerimi je tudi fotografija računa, nato pa boste darilo prejeli po pošti. Več informacij na https://consumer.huawei.com/si/campaign/back-to-school/.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje