Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Zadnjih nekaj mesecev je bilo zahtevnih. Številni zaposleni so se prvič srečali z delom od doma, otroci so pouk spremljali po spletu, kinodvorane, gledališča, klubi, telovadnice in fitnes centri so zaprli svoja vrata, zato smo iskali druge načine, kako ostati v formi in se zabavati. Vedno inovativen Huawei je izvedel spletno raziskavo o prilagajanju novim načinom dela, zabave in rekreacije, da bi ugotovil, kako k temu prispeva tehnologija.

  Glede na negotovost razmer v svetovnem merilu ne moremo reči, da je to zahtevno obdobje povsem za nami, toda ta jesen nam prinaša priložnost za #NoviZačetek na vseh področjih življenja. V raziskavi je sodelovalo 44 % žensk in 56 % moških, medtem ko je najbolj zastopana skupina med 25 in 34 leti in jo sestavlja 29 % anketirancev. Tej starostni skupini sledita še dve: 23 % anketirancev, starih od 45 do 54 let in 18 % anketirancev, starih od 35 do 44 let.

  Spoznavanje prednosti domače pisarne

  Približno enako število anketirancev je v zadnjih šestih mesecih delalo od doma in v pisarni, medtem ko bi samo 45 % anketirancev želelo stalno delati od doma. Kot največje prednosti dela od doma navajajo prihranek časa za prevoz, fleksibilen delovni čas, več udobja in več časa za družino in prijatelje. Po drugi strani pa kot največje pomanjkljivosti navajajo pomanjkanje komunikacije s sodelavci, prepletanje zasebnega in poslovnega življenja, daljši delovni čas in izgubo rutine.

  Zdravo življenje na dosegu roke

  Kar 60 % izprašanih je v zadnjih 6 mesecih telovadilo doma, najpogostejša oblika vadbe pa je samostojna vadba. Večina anketirancev med vadbo največ uporablja mobilni telefon, 56 % pa jih uporablja glasbo kot motivacijo med treningom.

  Vendar le 15 % vprašanih v kateri koli aplikaciji beleži lastne obroke in dnevni vnos kalorij, pametno uro pa uporablja manj kot 30 % vprašanih.

  #NoviZačetek za domačo zabavo

  Ogled najljubših filmov in serij je najljubša zabava večine anketirancev. Glede na to, da smo v tem obdobju vsi preživeli bistveno več časa v svojem domu, je skoraj 60 % sodelujočih uživalo v svojem najljubšem načinu zabave in gledanju več filmov in serij kot prej. Najpogostejša naprava je televizor, sledita prenosnik in pametni telefon.

  Inovativne rešitve za vsako priložnost

  Pripravite se na #NoviZačetek z revolucionarnimi napravami Huawei, s katerimi lahko vedno združite prijetno s koristnim – od pametnega kotička za službo ali šolo do zdravega načina življenja in odlične zabave. Če morate hitro in enostavno povezati naprave in deliti vsebino, bodisi zasebno bodisi poslovno, sta prenosnik MateBook X Pro in telefon P40 Pro odlična izbira. Povežite svoje naprave s pomočjo tehnologije Huawei Share in delite vsebino tudi brez internetne povezave. Ko končate z delom, uživajte v gledanju filmov in serij na prenosnem računalniku, branju knjige na tabličnem računalniku MatePad T8 ali poslušanju svojih najljubše glasbe prek brezžičnih slušalk FreeBuds Pro in FreeLace Pro s popolnim odpravljanjem hrupa. Ljubitelji športa in zdravega življenja pa lahko s pametnima urama Watch GT 2 Pro in Watch Fit sledijo vsem ključnim meritvam in dosežejo vse cilje.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje