Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Majhne slušalke v obliki ušesnih čepkov so popolne za ohranjanje zasebnosti, zato smo jih večinoma uporabljali za poslušanje glasbe in sprejemanje telefonskih klicev. Razvoj seveda ni izostal. Zaradi svobode, ki jo nudijo prave brezžične stereo slušalke (TWS), so žične postale stvar preteklosti, medtem ko so po zaslugi novih priročnih in zabavnih funkcij postale nepogrešljiv pripomoček za mlade.

  V začetku meseca februarja je Huawei predstavil prave brezžične stereo slušalke Huawei FreeBuds 5i s funkcijo aktivnega odpravljanja hrupa. Poleg izredne zvočne izkušnje, za katero jamči certifikat zvoka visoke razločljivosti (Hi-Res), nudijo izboljšano povezljivost, dolgo življenjsko dobo baterije, udobje in nasploh izredno izkušnjo uporabe. Da bi zadovoljili potrebam mladih po samoizražanju, so nove slušalke na voljo v keramično beli, megleno črni in otoško modri barvi.

  Zmogljiva baterija za celodnevno poslušanje

  Življenjska doba baterije novih slušalk zadošča za do 7,5 ure predvajanja glasbe oziroma v kombinaciji s polnjenjem čepkov v polnilnem ohišju, do spektakularnih 28 ur. Zlahka boste sodelovali na spletnih predavanjih ali se aktivno vključevali v video konferenco, ne da bi vas skrbelo, kdaj bodo slušalke zaradi izpraznjene baterije prenehale delovati. Dodatna prednost je podpora hitremu polnjenju. Samo 15-minut zadostuje za do 4 ure predvajanja glasbe, zato je vsaka skrb odveč.

  Izčiščena oblika za udobje nošenja

  Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 5i brez težav zagotavljajo udobno in stabilno nošenje v različnih okoliščinah. Tudi med ukvarjanjem s priljubljenim športom. To omogočata izredno nizka teža, posamezni čepek tehta le 4,9 grama, in v primerjavi s predhodnim modelom za 7 milimetrov krajša paličica. Nove slušalke se obenem ponašajo še s povečano zaščito pred znojem in vodo po standardu IP54. Če se zgodi nesreča in čepek zmočite, ga preprosto posušite in uporabljate naprej.

  Brezhibno seznanjanje in povezovanje

  Povezava brezžičnih slušalk s pametnim telefonom poteka vedno na enak način. Na seznamu naprav z vključenim vmesnikom Bluetooth poiščete slušalke in zahtevate začetek postopka povezovanja. Kar nekaj dodatnih korakov, ki niso nujni. Slušalke Huawei FreeBuds 5i zato podpirajo funkcijo hitrega povezovanja. Ko jih želite prvič povezati z novo napravo, se na zaslonu prikaže prijavno okno, ki omogoča povezovanje brez iskanja po seznamu naprav. Uporabo dodatno poenostavi sposobnost slušalk, da se povežejo s pametnim telefonom, ko so v polnilnem ohišju.

  Slušalk ne uporabljate le kot dodatek pametnemu telefonu. Prav pridejo tudi povezane s tabličnim ali prenosnim računalnikom. Ko pa pride telefonski klic, se večinoma odzovejo tako, da prekinejo povezavo, da se lahko odzovete. Ker je postopek okoren in dolgotrajen, Huawei FreeBuds 5i podpirajo sočasno povezavo z dvema napravama. Funkcija omogoča nemoteno preklapljaje med različnimi napravami in operacijskimi sistemi. Vključno s pametnimi telefoni, kot so pred kratkim predstavljeni Huawei Mate 50 Pro, nova 10 ali nova 10 SE, tabličnimi oziroma osebnimi računalniki in pametnimi urami, kot je Huawei Watch GT 3 SE, ter operacijskimi sistemi Android, iOS in Windows.

  Pestrost in celovitost funkcij razširja uporabnost slušalk Huawei FreeBuds 5i na različne primere rabe, s čimer se iz preproste naprave za poslušanje glasbe spremenijo v nepogrešljiv in zanimiv pripomoček za vsakdanje življenje.

  Razpoložljivost in cene

  Slušalke Huawei FreeBuds 5i so na voljo od februarja naprej po priporočeni ceni 99 evrov.

   

  O podjetju Huawei Consumer BG

  Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

  Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje