Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Igra priznanega založnika Archosaur Games, nadaljevanje priljubljene Dragon Raja, je na voljo za prenos v trgovini v trgovini AppGallery.

  Na sejmu Gamescom 2022 v nemškem Kölnu je podjetje Huawei Consumer BG naznanilo, da je po več letih razvoja v trgovini AppGallery objavljena težko pričakovana MMO-igra Noah’s Heart založnika Archosaur Game. Ljubitelji tovrstnih iger ste vabljeni, da skupaj s prijatelji raziskujete osupljivi fantazijski planet ter si pri tem pomagate z darilom, ki je ekskluzivno na voljo uporabnikom naprav Huaweia in trgovine AppGallery.

  Pripravite se na drzno pustolovščino

  Igra Noah’s Heart ohranja vznemirljivi odprti svet igre Dragon Raja, v katerega uvaja še več razburljivih elementov. V kombinaciji z vznemirljivimi grajskimi temnicami in popolnoma prilagodljivimi liki daje zasnova igre velik poudarek družbenim izkušnjam in gradnji skupnosti.

  Na planetu Noah se lahko s prijatelji odpravite v temnice, tekmujete z drugimi tekmovalci iz ceha na tekmovanju cehov ali pa preprosto obiščete domove prijateljev in se sprostite. Z obsežnim svetom in liki v njem nikoli ne boste sami, če tega ne boste želeli. Na voljo vam je nemoten dostop do brezmejnega sveta planeta, ki ga lahko poljubno raziskujete, ne da bi vas medtem karkoli oviralo. Če izberete smer in se ne ustavite, boste obkrožili planet in med tem prečkali najrazličnejše terene, vključno z ledenimi polji, puščavami, deževnimi gozdovi in drugimi okolji. Potujete lahko peš, s čolnom, konjem in celo z reaktivnim nahrbtnikom.

  Da bi ustvarili močno bojevniško silo, lahko oblikujete ekipo z več deset zgodovinskimi liki (fantomi). Z njimi se borite drug ob drugem, krepite vezi in odkrivate njihove edinstvene zgodbe. Na začetku prav tako izbirate med ponujenimi orožji, ki pa jih lahko kasneje v igri spremenite, da se vam odprejo številno možnosti prilagajanja razmeram.

  Podjetje Archosaur Games si v družbenih omrežjih prizadeva ustvariti prijazno in dejavno skupnost uporabnikov. Izredno lepo je bilo sprejeto njihovo zadnje tekmovanje Nova Star Selection Contest na Discordu, saj je sodelovalo več kot 10 tisoč igralcev. Ravno tako želijo, da igralci pomagajo pri oblikovanju igre Noah’s Heart. Igralce namreč pozivajo, da imenujejo pošasti v igri, medtem ko bodo kmalu imeli še več možnosti izraziti mnenje.

  AppGallery milijonom uporabnikov zagotavlja vrhunsko igralno izkušnjo

  Huaweieva trgovina AppGallery je postala parter vodilnim razvijalcem iger, kot so Archosaur Games, Gameloft, Ubisoft, IGG in številni drugi. Nudi široko paleto raznovrstnih tipov iger. Od akcijskih do arkadnih, fantazijskih n drugih. V trgovini so tako na voljo številni izredno kakovosti naslovi, kot so Asphalt 9: Legends, Might & Magic: Era of Chaos, Lords Mobile, Garena Free Fire, Dragon Tail: Hunter World in od zdaj še Noah’s Heart.

  Huawei veliko truda posveča uporabniški izkušnji, zato je trgovina AppGallery preprosta za uporabo in hkrati nudi celovito ponudbo aplikacij. Ocena zadovoljstva uporabnikov je tudi zaradi tega v letu 2021 večja za več kot 20 odstotkov. Sicer je trgovina v zadnjih 18 mesecih zaznala nesluteno rast in se trdno zasidrala med tremi največjimi platformami za distribucijo aplikacij. Skupno število aplikacij je medletno naraslo za 147 odstotkov, medtem ko beleži 580 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov.

  Dr. Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services Europe je povedal: »Po lanski uspešni predstavitvi igre Dragon Raja v trgovini AppGallery, zabeležila je že več kot 35 milijonov igralcev na vseh platformah, smo izredno veseli, da dodajamo Noah’s Heart na naš rastoč seznam mobilnih iger. Navdušeni smo, kajti gre za igro, ki omogoča popolnoma poglobljeno izkušnjo – od hitrih bitk za fenomenalnimi pošastmi do sproščenega raziskovanja, ki razkriva ozemlja in naloge. Ko gledamo v prihodnost, smo navdušeni nad širjenjem naše ponudbe in z veseljem sporočamo, da bo kmalu v trgovini AppGallery predstavljena družbena simulacija Life Makeover, ravno tako podjetja Archosaur Games.«

  Prenesite igro Noah’s Heart iz trgovine AppGallery, da bi uživali v ekskluzivni ponudbi dobrodošlice – paket Ave vreden 4,59 za vsega 2 evra.

  Pridružite se skupnosti oboževalcev Noah’s Heart na Facebooku: https://www.facebook.com/NoahsHeartEN

  Pridružite se skupnosti oboževalcev Noah’s Heart na Discordu: https://discord.com/invite/Yv8NwjTAc3

  Napovednik igre si lahko ogledate na: Noah’s Heart (EN) – Official Trailer

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje