Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Malo je napravic, ki so narejene za ženske. Zato sem bila (prijetno) presenečena, ko sem uzrla Huaweieve najnovejše brezžične slušalke FreeBuds Lipstick. Sprva namreč sploh nisem vedela, da se v škatlici skriva elektronika, ampak da gre za ličilni pripomoček. FreeBuds Lipstick so namreč čudovita pogruntavščina – njihova škatlica je namreč popolnoma enaka tistim, ki jih nosimo v torbici in v katerih se skriva šminka.

  Tako so me male slušalkice osvojile že na prvi pogled. Še zdaj se jim ne morem nehati čuditi. Drzno in pohvalno, Huawei. Še več takšnih! Res, da si s takšno potezo nekoliko zaprejo določena vrata, saj težko vidim, da bi si jih omislil kakšen Adamov potomec. Ampak … morda jih pa kupi svoji boljši polovici. Kakorkoli, takoj je očitno, kam pes taco moli in na koga slušalke ciljajo. Na dekleta, kakopak! Slušalke že pridejo zapakirane v lični škatli, takšni v kateri bi pričakovala kakšen prefinjen parfum. Celo dišijo! Vsaj zdi se mi tako. Morda so me pa le zaslepile s svojo lepoto. Ko veliko škatlo odprete, notri razkošno počivajo slušalke v manjši črni škatlici s črnimi zlatimi (pozlačenimi) obrobami. Zelo luksuzno. Odpiranje škatle je bilo pravo doživetje. Vmes mi je kar zastal dih, ko sem slušalke vzela ven in snela čepico. Kakšen trenutek, čisto sem bila vzhičena! Nato so se pokazale v vsej svoji veličini. Kot se za pravo šminko spodobi, v nagajivi, živahno rdeči barvi.

  Saj nisem vedela, ali naj jih najprej vzamem ven, ali v roke primem zrcalce in se našminkam. Pač refleks, nimam kaj. Tako pač je, če to narediš večkrat na dan, avtomatika. No, po nekajminutnem občudovanju v tišini, sem jih vseeno vzela ven in si jih podrobno ogledala. In nato vstavila v ušesa. Tišina. Aja, pozabila sem jih povezati, trapa! Poskus številka 2: mali slušalkici sem vrnila v njuno ležišče in ju sparila s svojim telefonom. Veri simpl. Prek aplikacije AI Life so se povezale takoj in že sem bila pripravljena na akcijo. Čeprav nisem športen tip, me je takoj imelo, da bi jih preizkusila na terenu. Šport se mi zdi takšno naravno okolje za poslušanje glasbe. Nadela sem pajkice, majico, vetrovko in trak za lase, ter se odpravila na popoldanski tek. Zadnji dni imamo super vreme za takšno početje, le piha malo preveč za moj okus.

  Na telefonu sem nastavila rock klasika in odhitela z vetrom. Uau, kakšna izkušnja! Počutila sem se kot v kakšnem spotu Guns ‘N Rosesov, samo še mladi Axl mi je manjkal kje zraven. No verjetno bi potem raje počela kaj drugega, kot šla z njim tečt … Ko smo že pri tem, slušalke so zelo lepo zaobljene in ergonomične, super se usedejo v uho. Tekla sem kakšno uro in me kljub žaganju kitar in razbijanju bobnov ušesa niso prav nič bolela. Tega žal ne morem reči za mišice. Mogoče bi se morala pa večkrat malo razgibati. No, in verjamem, da se zdaj bom, bom imela vsaj super izgovor za en tak mali glasbeni odklop.

  Slušalke FreeBuds Lipstick je tudi sila enostavno upravljati. Nič izgubljanja v menijih telefona, ko hočeš zamenjati ali ustaviti pesem, npr. če ravno srečaš kakšnega znanca in si prisiljen v vljudnostni pogovor, samo tapneš na slušalko in to je to. Tako se tudi javiš na klic oziroma ga skenslaš, z malce daljšim držanjem pa vključiš t. i. funkcijo ANC. Kaj biti ANC? Gre za izničevanje okoliškega šuma. To pomeni, da z vklopljeno funkcijo ignoriraš zunanji svet, saj ga praktično ne slišiš, z izklopljeno pa se malo bolj zavedaš dogajanja okoli sebe. Priročno, če npr. tečete ob kakšni prometni cesti.

  Zvok slušalk je sicer odličen, tako pri poslušanju različnih popevko, kot pri čvekanju s kolegicami. Pa tudi dolgo zdržijo. Vsaj kakšne štiri 10 km teke. Dodatno energijo imajo pa tako ali tako v svoji zaščitni škatlici, ki služi tudi kot prenosni polnilnik. S tisto ste pa dobri za cel mesec, preden jo morate napojiti na kablu.

  Skratka, ko potegnem črto slo slušalke FreeBuds Lipstick verjetno moj najljubši gadžet v zadnjem letu. Najbolj seveda zaradi svojega dizajna, ki pa roko na srce ne bi bil dovlj, če se ne bi izkazale tudi zvočno. Ampak se. Vesela sem, da jih imam!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje