Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Cilj kampanje je pripadnikom generacije Z zagotoviti okolje za odprto komunikacijo o sebi in stvareh, ki so jim pomembne. Navdih prihaja iz inovativnega mehanizma prepogljivega telefona Galaxy Z Flip5.

  Ljubljana – 22. september 2023 – Podjetje Samsung Electronics predstavlja novo kampanjo Odpri se za, zapri se za, ki želi generaciji Z zagotoviti okolje za medsebojno povezovanje in osebno izražanje o tem kdo so, kaj jim je pomembno, kako se resnično počutijo in kje se vidijo. Generacijo Z s sloganom »Zapri se za« vabimo k odmiku od negativnih življenjskih trenutkov in občutkov, s sloganom »Odpri se za« pa jih navdihujemo, da delijo svoj optimizem in pozitivne zgodbe. 

  Edinstvenost je za pripadnike generacije Z izjemnega pomena. A družba pogosto ustvarja pritisk, da je treba avtentičnost skriti zaradi pričakovanj in pravil. S telefonom Samsung Galaxy Z Flip5 so mladi ljudje, na katerih stoji svet, pripravljeni premagati družbeni pritisk in ustaviti lasten večni boj med vklapljanjem ali izstopanjem v družbi. Čas je, da postane komunikacija osebna brez strahu ali sramu in Samsung je pripravljen ponuditi najboljšo okolje za to – prepogljive pametne telefone.

  Da bi učinkovito vključili generacijo Z, se moramo zavedati, da je to generacija, ki se odziva na to, kar jih neposredno zadeva. Zato mora biti naš pristop oseben, nagovarjati jih moramo tam, kjer so – v njihovih soseskah, mestih in na njihovih napravah. Prizadevamo si, da se tudi mi odzivamo na njihove skrbi in obravnavamo teme, ki so zanje najpomembnejše. Naš cilj je sprožiti pogovore, ki vključujejo njihove interese in so v skladu z njihovimi vrednotami. 

  Tako kot mladi med vrstniki, se tudi Samsung poteguje za svoje mesto v dinamičnem okolju pametnih telefonov. Zato se neprestano posodabljamo in trudimo biti drzni ter edinstveni, kar odzvanja tudi novi Samsung Galaxy Z Flip5. Zasnovali smo ga kot poziv k temu, da smo v današnjem svetu neprizanesljivo drugačni. Uteleša duh generacije Z in jih navdihuje, da se izzivov lotevajo z optimizmom ter v izzivih najdejo veselje in pozitivnost. 

  Kot inovativen prepogljivi pametni telefon, ki se iz kompaktne naprave odpre v veliki digitalni svet, bo Samsung Galaxy Z Flip5 služil kot idealen sopotnik zaradi prepogljivega mehanizma, ki je navdihnil spremembe v svetu pametnih telefonov. Tako kot Galaxy Z Flip5 odpira svet, poln inovacij, je čas, da se odpre generacija Z, odpre svoja čustva in prebudi svojo individualnost. Zato želi kampanja Odpri se za, zapri se za, navdihnjena s spremembami, ki jih prinaša Galaxy Z Flip5, vnesti spremembe tudi v življenje generacije Z, da svoje misli in občutke brez sramu delijo v digitalnem svetu, ki je zanje zelo pomemben.

  Več informacij o kampanji najdete tukaj. Pokažite svetu svojo edinstvenost!

  O podjetju Samsung Electronics

  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje