Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V svetu pametnih telefonov je Samsung ponovno v središču pozornosti s svojima najnovejšima modeloma Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5. Pametna telefona sta mešanica vrhunskega oblikovanja, tehnologije in neverjetne uporabniške izkušnje. Od elegantnega novega prepogljivega tečaja do očarljivih barvnih odtenkov –  novi Galaxy Z telefoni so pripravljeni na to, da na novo opredelijo način interakcije z našimi najbolj osebni napravami.

  Vizija nove Galaxy Z serije 

  V dobi, ko se tehnologija pogosto osredotoča zgolj na specifikacije, je pristop s telefonoma Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 osvežujoče drugačen. V središču teh naprav je vizija, ki presega tehnično področje; gre za vzpostavitev pristne povezave z uporabniki. Gre za spoznanje, da so pametni telefoni več kot le orodje; so sopotniki, ki nas spremljajo v vsakdanjem življenju.

  Ključna značilnost, ki odlikuje to serijo, je inovativni prepogljivi tečaj. Pri njem ne gre le za estetiko. Prispeva k tanjši in elegantnejši zasnovi telefona in izboljša oprijem ter vzdržljivost. Tečaj ni le mehanski del, temveč most, ki povezuje otipljivo in čustveno izkušnjo.

  V svetu, ki stavi na vizualno podobo nova prepogibna telefona , Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 sijeta s svežimi barvnimi odtenki. Galaxy Z Flip5 prihaja v novi očarljivi mentol zeleni barvi , Galaxy Z Fold5 pa navdušuje v ledeno modrem odtenku.

  Galaxy Z Fold5: Prednosti velikega zaslona 

  Galaxy Z Fold5 je zlitje inženirstva in oblikovanja. Njegov velik zaslon je platno, na katerem lahko uporabniki ustvarjajo, delajo in igrajo tudi najbolj zahtevne mobilne igre. Tanka in ergonomska zasnova zagotavlja, da je naprava kljub svoji obsežni velikosti zlahka obvladljiva z eno samo roko.

  Z debelino le 6,1 milimetra in s težo 9 gramov manj kot njegov predhodnik Galaxy Z Fold4, je podjetju Samsung uspelo ustvariti napravo, ki ne sklepa kompromisov glede zaslonske površine, hkrati pa je še vedno lahka in udobna za uporabo. 

  Ponos telefona Galaxy Z Fold5 je 19,3-centimetrski (7,6-palčni) glavni zaslon AMOLED 2X. Odpira vrata večopravilnosti, saj uporabnikom omogoča hkratno upravljanje treh oken in do 12 aplikacij v opravilni vrstici. Poleg tega za 30 % povečana svetlost zaslona zagotavlja optimalno gledanje na prostem, tudi pri močni sončni svetlobi.

  Napravo poganja mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, ki uporabnikom zagotavlja poglobljeno igralno izkušnjo na največjem zaslonu pametnega telefona Galaxy. Platforma izboljšuje grafiko in uporablja umetno inteligenco za dinamično igranje in večigralske funkcije.

  Galaxy Z Flip5: Telefon, ki se z lahkoto pospravi v žep 

  Galaxy Z Flip5 je dokaz čarobnosti, ki se razvije, ko se prepleteta oblikovanje in funkcionalnost. Njegova velikost je presenetljiva, daj je hkrati dovolj majhen, da se udobno prilega vaši dlani, hkrati pa dovolj zmogljiv, da zagotavlja brezhibno izkušnjo pametnega telefona. Naprava je zasnovana z natančnostjo kar uporabnikom omogoča prijeten in udoben oprijem.

  Premišljeno zasnovan večji zunanji zaslon izboljša tako estetiko kot uporabnost, saj uporabnikom omogoča interakcijo in navigacijo, ne da bi morali odpreti telefon. To je naprava, ki se zaveda pomena priročnosti in jo maksimalno izkorišča. Uporabniki lahko hitro odgovarjajo na sporočila s polno tipkovnico ali sprejemajo klice. Na zunanjem zaslonu se prikažejo vse najbolj priljubljene aplikacije, ki jih je možno uporabljati neposredno na zunanjem zaslonu, ne da bi pri tem telefon odprli. Da je izkušnja še bolj personalizirana je na voljo veliko število različnih številčnic, ki jih uporabniki lahko celo uskladijo s svojo pametno uro Galaxy Watch6 serije

  Galaxy Z Flip5 je zasnovan tako, da ga je mogoče prepogniti in uporabljati pod različnimi koti. Ne glede na to, ali fotografirate ali sodelujete v video klicih, se ta naprava prilagodi vašim potrebam ter zagotavlja udobno in priročno izkušnjo.

  Zasnova naprave Galaxy Z Flip5 presega zgolj estetiko; je izraz prefinjenosti. S tanjšim tečajem, skrbno očiščenimi robovi, meglenim zadnjim steklom in zaščitnim Armom Aluminium okvirjem je utelešenje elegance. 

  Kamere, ki bodo navdušile tudi vaše prijatelje 

  Tako Galaxy Z Flip5 kot Galaxy Z Fold5 sta opremljena z izjemnima kamerama, ki uporabnikom omogočata, da ujamejo svet okoli sebe v vsej njegovi veličini. Galaxy Z Flip5 se ponaša s sprednjo kamero za selfije z ločljivostjo 10 MP in zadnjo dvojno kamero z 12 MP širokokotnim objektivom in 12 MP ultra širokokotnim objektivom. Galaxy Z Fold5 pa gre še korak dlje s sprednjo kamero za selfije 10 MP, kamero 4 MP na spodnjem zaslonu in zadnjim trojnim sistemom kamer, sestavljenim iz ultra širokokotnega objektiva 12 MP, širokokotnega objektiva 50 MP in telefoto objektiva 10 MP

  Prednaročite telefon Galaxy Z serije v posebni akciji

  Pametna telefona Galaxy Z serije lahko sedaj prednaročite s posebnimi ugodnostmi. Več o akciji, ki traja do 10. 8. 2023 najdete na povezavi

  Pametna ura, ki vas spremlja cel dan

  Pogosto so majhne spremembe tiste, ki prinesejo pomembne učinke, in nova serija pametnih ur Galaxy Watch6 je domiselno oblikovana tako, da nenehno motivira uporabnike, jim pomaga pri doseganju osebnih ciljev na področju dobrega počutja in optimizaciji njihovih vsakodnevnih rutin. Krožno obliko okvirja ur Galaxy Watch6 serije krasi zelo trpežno safirno steklo, ponašajo pa se tudi z 20 % večjo aktivno površino zaslona.

  Ura, ki je prilagojena vašim individualnim potrebam, je tukaj, da vam pomaga pri boljšem spancu in celostnem zdravju. Z novim in izboljšanim sledenjem spanja ter zdravstveno funkcijo, je vaša izkušnja še bolj personalizirana. Galaxy Watch6 se ne ustavi le pri spremljanju vaših vzorcev spanja, temveč vam ponuja tudi inovativni Trening spanca, ki vam pomaga izboljšati kakovost vašega nočnega počitka. Zbudite se po dobro prespani noči, pripravljeni na nov dan, s pomočjo te revolucionarne ure, ki vam ponuja več kot le časovno sledenje. Je vaša osebna spremljevalka za bolj zdravo in uravnoteženo življenje.

  Ure Galaxy Watch6 serije uporabnikom ponujajo vrsto možnosti, s katerimi lahko svojo uro prilagodijo svoji individualnosti. Menjajte in stilsko ujemajte paščke ure, ki brezhibno dopolnijo vaš celoten videz in se zlahka zaskočijo z enim samim klikom. Dve novi vrsti paščkov – udoben tkaninast pašček, ki je popoln za spanje, in eleganten hibridni usnjeni pašček z notranjostjo, odporno na znoj – uporabnikom omogočata vsestransko izbiro, da svojo uro spremenijo v popoln dodatek za vsako priložnost.

  Za dodatno prilagajanje in popolno izkoriščanje potenciala večjega zaslona je na voljo izbor novih sinhroniziranih številčnic za ure. Prikažite svoje najljubše fotografije, spremljajte svoje zdravstvene cilje s številčnicami za spanje ali fitnes, dodajte igrivo 3D animirano številčnico ali celo oblikujte svojo. S tem zagotovite, da ura ne bo le usklajena z vašimi željami, temveč bo postala tudi odraz vašega edinstvenega sloga in želja.

  S temi oblikovalskimi inovacijami uri Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic presegata vlogo navadnih naprav za merjenje časa. Postaneta spremljevalki skozi cel dan in noč, ki dejavno prispevata k samouresničitvi in uporabnike spodbujata, da prevzamejo odgovornost za svoje dobro počutje ter izboljšajo svoje vsakodnevne izkušnje. 

  Nove Galaxy naprave, med drugim tudi tablični računalniki Galaxy Tab S9 serije, ki poskrbijo za zabavno in udobno življenje ter večopravilnost, do 10. 8. 2023 dobite v prednaročniški akciji, ki vas čaka na spletni strani: Galaxy Watch6 serija in Galaxy Tab S9 serija.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje