Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če želite, da bi na neopazen, a gotov način prejeli kar največ pogledov, imamo za vas nekaj stilskih nasvetov, ki vas bodo postavili na pravo sredino modnega uličnega odra!

  1. Vsak kos nakita mora delovati kot dodatna vrednost celotnemu izgledu

  Kot je pred leti dejala inteligentna Coco Chanel: preden zapustite hišo, se na hitro poglejte v ogledalo in odstranite en kos nakita. To je izvrsten nasvet, ki še vedno deluje – manj je (še vedno) več! Poglejte tudi, če ste morda na kakšen kos nakita pozabiti in bi le-ta izvrstno dopolnil vaš celotni izgled.

  1. Vas kos naj bo v pravilnem razmerju z vašim telesom!

  To velja pri oblačilih in nakitu. Nikar ne posegajte po prekratkih in neudobnih krojih, saj bo že na nekaj kilometrov mogoče videti, da se počutite neudobno. Raje izbirajte oblačila, ki laskajo vaši postavi – vedno poudarite svoje atribute in zakrijte pomanjkljivosti; pomembno je tudi, da ne izpostavite več kot enega dela telesa na enkrat.

  Če je vaš obraz okrogel, ne izbirajte ogromnega nakita, ki bi vašo glavo še dodatno povečal. Obleka, ki ima izrazit dekolte, bo najbolj pogrešala dolgo srebrno ali zlato verižico, ki bi jo kar najbolj okrasila in dodala eleganco.

  1. Nakit in barva kože

  Znano je, da blondinkam in ženskam s svetlejšo poltjo najbolj pristaja zlato, medtem ko ženskam s temnejšo poltjo najbolj pristaja srebro. Ko boste tako naslednjič izbirali med dvema možnostma, pomislite na tale članek.

  1. Posebnost in zgodba vsakega kosa

  Seveda ne govorimo o tem, da morajo imeti vsake kavbojke zgodbo o tem, kaj predstavljajo in kje ste jih kupili; bolj pomembno je, kaj želite, da vsak kos oblačila in nakita pove o vas.

  Zagotovo je prav posebno doživetje, če nosite nakit, ki vam ga je podarila draga oseba ali pa nakit, ki vas spominja na čudovite trenutke. Naj bodo vsi kosi outfita na vas z namenom.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje