Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  5 od 1

  Z veseljem sporočamo, da se v svet glasbe vrača Magnifico, simbol balkanske disko šlager glasbe. Po njegovem nastopu leta 2016 bo ponovno zasedel oder Kurzschlussa v Ljubljani, 25. novembra.

  Magnifico, ki je kar 18 let zapored prirejal božične koncerte, je na lanskem napovedal, da bo to njegov zadnji. A o svoji vrnitvi na oder Kurzschlussa mesec dni prej – 25. novembra – ni črhnil besedice. Do danes!

  Naj vam povem osebno zgodbo o Magnificu, ki mi je ostala v spominu. Bilo je na enem izmed njegovih koncertov, ko je s svojo energijo in strastjo do glasbe napolnil celo dvorano. Kot gledalka sem občutila, kako se je vsaka nota, ki jo je odigral, dotaknila mene in vseh prisotnih. To je bil res izjemen trenutek, ko sem začutila povezanost z glasbo in umetnikom na odru.

  Čeprav je Magnifico napovedal konec svojih božičnih koncertov, ne moremo mimo dejstva, da se vrača na oder Kurzschlussa. To je dokaz, da kljub vsemu še vedno čuti strast do glasbe in željo po nastopanju.

  Če ste ljubitelj njegove glasbe ali pa iščete nepozabno glasbeno doživetje, vam toplo priporočam, da si ogledate njegov koncert. Prepričana sem, da bo to priložnost, ko boste lahko začutili enako povezanost, kot sem jo jaz tistega večera.

  Vrnitev Magnifica na oder Kurzschlussa je dogodek, ki ga preprosto ne smemo zamuditi. Zato, drage dame, zgrabite svoje prijateljice in si privoščite “girls night out” ali pa peljite partnerja in ponovno obudite kakšno iskrico. V vsakem primeru pa se pripravite na nepozabno glasbeno doživetje z Magnificom!

  Vstopnice so že na voljo!

   

  ocena bralcev
  5 od 1

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje