Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nadarjeni  italijanski igralec Luca Matteo Zizzari je trenutno zelo zaseden, saj snema nove dele znane TV serije »Peaky Blinders«.

  Včasih se je zelo težko preseliti iz svoje domovine v tujo državo, sploh v mesto, ki je tako hitro in veliko kot London. Vse je novo in neznano, poleg pa se soočaš z drugačno kulturo in navadami. Če si igralec, je lahko to še poseben izziv, saj imas drugačen naglas, ko govoriš angleško, če si le-tega kmalu prisvojiš, se začnes ubadati tudi s tem, kateremu naglasu bi se moral zaradi kariere še bolj posvetiti – skratka velik izziv. Ampak Luca Zizzari nima takšnega problema, brez težav obvlada kar nekaj različnih naglasov, angleških in italijanskih, kljub temu, da se je rodil v Milanu, naši sosednji državi Italiji.

  Robert De Niro ga je popolnoma navdušil

  C: Luca, povej nam, kako si začel svojo igralsko kariero?

  Luca: Zelo sem bil navdušen po ogledu filma”Raging Bull,” De Nirova igra je bila naravnost fantastična. Nato sem začel z branjem in študiranjem del, kot so: Actors Studio, Marlon Brando, Lee Strasberg, Stella Adler in tako naprej sem postal dobesedno zasvojen z igro. Nekaj ​​dni kasneje sem se vpisal na igralski tečaj metode Sam Rumbelowa v The Actors Temple in nisem več pogledal nazaj. Postal sem igralec.

  Prednost v naglasu

  C:  Rojen si bil v Milanu, vendar si odraščal v Londonu. Kako je to vplivalo na tvoj naglas?

  Luca:  Bil sem zelo mlad, ko sem se preselil v London, le 18, tako da je moj naglas mešanica Londonskega in italijanske v ne-klišejskem načinu. Jaz razmišljam o svojem naglasu kot o prednosti in ne kot izzivu. Na primer, če ne veš kako mi je ime in od kod prihajam, tega definitivno ne boš ugotovil z mojega naglasa in to mi daje moč, da nisem kot igralec »vezan« na posamezno državo. Imam pa tudi dober konvencionalno ameriški in britanski RP naglas.

  Talent kot strast

  C:  V katerih večjih filmskih projektih si imel možnost najbolj izraziti svojo igralsko sposobnost?

  Luca:  Všeč mi je, da razmišljam o talentu kot o strasti, in vsakdo, ki me dobro pozna, vam lahko pove to o meni. Jaz sem zelo strasten. Vedno sem dal svojo strast v vse, kar sem naredil. Redno igralsko izpopolnjevanje je nuja in to uporabim v vseh svojih igralskih vlogah, maksimalno.

  Delo s fanti v TV seriji “Peaky Blinders”

  C: Kateri je tvoj najljubši projekt in zakaj?

  Luca: Nimam še najljubšega projekta, ker se vedno nagibam k temu, da dam od sebe 100% pri vsakem projektu, sem pa trenutno zelo navdušen s TV serijo Peaky Blinders, ki jo trenutno snemamo.

  Veliki filmski projekti v prihodnosti

  C: Kakšne so tvoje igralske ambicije? Imaš kaj posebnega, kar te čaka v letu 2017?

  Luca: Trenutno snemam dele nove serije “Peaky Blinders«, ki jih je režiral David Caffrey, kar je super. Co-produciram in igram tudi v filmu produkcijske hise od igralke Vanesse Redgrave. »Dissent Projects« je naslov tega filma, to je neodvisni celovečerni film o italijanskih vojnih ujetnikih med drugo svetovno vojno, katerega scenarij je napisal Michael Alessandro DeGaetano.

  VIP PR LONDON

  Foto: Francesco Chiappetta

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje