Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Obisk masažnega salona doživljamo z vsemi svojimi čutili: vonjem, vidom, dotikom, sluhom in dušo.

  Vsakodnevno stresno in hitro življenje zahteva svojo ceno. Lahko je to utrujenost, lahko bolečina. Verjetno smo vsi občasno utrujeni od vsakodnevnega življenja, službe, otrok … In iščemo sprostitev. Ste pomislili na masažo … In iščete dobro masažno izkušnjo?

  Pozitivni vplivi kakovostne masaže vplivajo na mišični in živčni sistem telesa. Kakovostna masaža olajša bolečino, živčno razdražljivost in simptome, ki so povezani s stresom. Ob masaži bi morali sprostiti svoje telo, odpraviti bolečine in izboljšati svoje psihično počutje.

  zlate_roke2-023

  Kam se odpraviti in na kaj biti pozorni? Ko iščete svoje posebne trenutke sprostitve telesa in duha, bodite pozorni na teh 7 pravil:

  1. Strokovnost je na prvem mestu. Maserji morajo biti strokovni, vljudni in prijetni. Ne bojte se maserju povedati, kakšno in kako močno masažo želite. Povejte mu tudi, kje vas boli in svetovali vam bodo, kako te bolečine odpravite. Dober maser bo tudi začutil, ali vam klepet ustreza ali ne. Ne pozabite, maserji so tam za vas in ne obratno!
  2. Ambient je pomemben, saj je namen masaže sprostitev tako telesa kot duha. Kako poiskati prijeten masažni salon? Predlagamo, da si najprej dobro pregledate spletno stran masažnega salona. Če je všečna, bo odločitev lahka. Prav tako lahko povprašate prijatelje ali znance. Če je nekdo reden obiskovalec masažnih salonov, vam lahko dobro svetuje. Vedeti morate, da imajo najboljši masažni saloni velik odstotek ljudi, ki se k njihovi masaži radi in redno vračajo.
  3. Temperatura prostora … Katera ženska pozimi nima mrzlih rok in nog? Idealna temperatura masažnega prostora je med 24 – 25 stopinjami z normalno vlago. Takšna temperatura povzroči, da se celo telo, predvsem pa noge in roke prijetno ogrejejo in prekrvavijo. V boljših salonih roke in noge dodatno zavijejo v tople brisače, da se le te med masažo ne ohlajajo.
  4. Drobne stvari so zelo pomembne za dobro masažno izkušnjo. Lepo je vedeti, da vas bo pred salonom pričakal prost parkirni prostor, da bodo garderobne omarice prostorne in z dovolj obešalniki, da so na voljo čisti natikači in mehke, čiste brisače, masažne mize pa vas pričakujejo z udobnim naslanjalom za roke. Masažo navadno spremlja glasba, ki mora biti prijetna in hkrati nemoteča.
  5. Masažna olja in masla ne smejo biti cenena, saj preko vaše kože telo vsrka učinkovine, ki se skrivajo v masažnem olju ali maslu. Vaša koža se med masažo tako tudi hrani. Zato izberite salon, kjer oglašujejo in uporabljajo le naravna masla ali naravna olja.
  6. Prostor za oddih po masaži je nujno potreben. Po masaži je telo utrujeno in potrebuje nekaj minut, da se vrne v normalno stanje. Udoben sedež in topel napitek (limonada) sta stvari, ki bi ju vsak boljši masažni salon moral imeti v svoji ponudbi.
  7. Cena ni nepomembna. Ljudje smo vedno narejeni tako, da iščemo najboljši kompromis med ceno in kakovostjo. Masažni saloni pa so dražji in cenejši. Odločitev je vaša, zavedati pa se je potrebno, da je masaža prijetna in osebna izkušnja, zato skrbna izbira masažnega salona ni odveč, četudi je le ta malce dražji.

  V masažnem salonu Zlate Roke so v izgradnjo vložili veliko razmišljanja, predvsem pa ljubezni do edinstvene sprostitve. Nastal je prostor, kjer boste končno doživeli svoje posebne trenutke sprostitve telesa in duha in kjer vas bodo pričakale vse zgoraj naštete odlike. Svoje popolno doživetje najdete na Hudourniški poti 2, v Ljubljani. Več informacij: www.zlate-roke.si.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje