Hitre zanimivosti

  Kako zavirati povišan apetit in pokuriti odvečne maščobe

  ocena bralcev
  0 od 0

  Thermo vsebuje kakovostne sestavine v količinah, ki vam pomagajo pokuriti veliko več kalorij. Posebnost tega revolucionarnega fat burnerja je dietna formula, ki vam pomaga izgubiti težo, izboljšati počutje, zmanjšati apetit in hkrati povečati energijo in vitalnost.

  Naravne sestavine fat burnerja pospešijo metabolizem in vam tako omogočajo večjo porabo kalorij ob enakem naporu. Vzemite zjutraj pred zajtrkom ali pred trenigom Thermo fat burner in shujšajte hitreje.

  Thermo je preizkušen fat burner
  Z redno uporabo fat burnerja lahko pokurite mnogo več kalorij, kar vodi v izgubo več kilogramov telesne mase v enem letu! Ugledna univerza v ZDA je v nadzorovani študiji testirala 25 prostovoljcev, ki so test opravljali na tekalni stezi. Prva skupina prostovoljcev je 30 minut pred vadbo vzela Thermo, medtem ko je druga skupina dobila placebo.

  Rezultati so bili presenetljivi. Skupina, ki je uporabila fat burner Thermo je povprečno porabila znatno več kalorij kot druga skupina!

  *Učinki se med posamezniki lahko razlikujejo, zato se za boljše razumevanje obrnite na brezplačno svetovanje na info”@”planet-diet.si ali 031 335-802.

  Fat burner najvišje kakovosti
  Superiornost fat burnerja Thermo niso le kakovostne sestavine, ampak tudi pravo razmerje teh sestavin. Večina proizvajalcev fat burnerjev dodaja vse večje količine substanc v svoje produkte, ker je to cenejše kot empiričnost, ki privede do resnično kakovostnega produkta, ki je tudi zdrav za telo. Thermo fat burner najučinkoviteje:

  • spodbuja termogenezo
  • poveča občutek sitosti
  • zmanjša obseg zadnjice, stegen in trebuha

   

  Brez škodljivih kemičnih substanc


  Capsicum je posebna rdeča paprika, ki pomaga pri nastajanju toplote v telesu in je najbolj učinkovita naravna substanca za hujšanje. Za najboljši učinek mora capsicum rasti v primernih pogojih in biti obrana v pravem trenutku. V seriji študij, ki so jih izvedli na Japonskem so ugotovili bistveno večjo porabo kalorij pri osebah, ki so v obrokih jedli svežo capsicum papriko.

  Črni poper piperin in kofein pa delujeta kot podporni sestavini capsicum papriki ter tako pomagata izboljšati učinke fat burnerja. L-karnitin je dobro poznana sestavina, ki vam pomaga pri pretvorbi maščob v energijo s transportom le-te v celične mitohondrije. Zeleni čaj iz telesne maščobe odvaja vodo in tako poskrbi za manjše maščobne celice in lepši mišični tonus, kot ga vidimo pri atletih.

  Thermo fat burner je primeren če:

  • želite učinkovito shujšati
  • ste zagovornik zdravega hujšanja
  • hočete zmanjšati obseg stegen, zadnjice in trebuha
  • želite z enako intenzivnim treningom pokuriti več maščob

   

  Thermo fat burner si lahko naročite TUKAJ.

   

  Vir: Planet Diet

  Foto: Picstopin, Planet Diet

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje