Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ne glede na to, ali gre za romantično ljubezen, prijateljsko ljubezen, družinsko ljubezen ali ljubezen do hišnih ljubljenčkov, je ujeti ljubezen na fotografijah precejšen izziv. Ljubezen, ki jo delimo z nekom, je edinstvena in želimo si, da bi trenutke z najbližjimi ujeli v objektiv in vsaj na ta način nekaj te ljubezni ujeli za vedno. Pogosto je težko ujeti občutek naklonjenosti, ne da bi se posnetki spremenili v klišejske ali neprimerne. Za vas imamo nekaj nasvetov, kako ustvariti čudovite romantične ljubezenske fotografije, ki bodo idealne za družbena omrežja ali za v album.

  Pripravite se pred ‘fotografskim’ zmenkom

  Tako kot zmenek je tudi fotografiranje treba vnaprej načrtovati. Najprej se odločite za  koncept. Na primer, če želite prikazati ljubezen do vašega hišnega ljubljenčka, bo to v naravi, v domačem prostoru. Če se odločate za fotografiranje s svojo boljšo polovico, boste izbrali dom ali pa romantično destinacijo. Dobro je, da že doma pregledate splet, različne aplikacije, kot so Pinterest in tako najdete navdih za poziranje s svojim partnerjem. Tako boste pripravljeni na akcijo, ko bo šlo zares.

  Določite količino posnetkov in čas fotografiranja – bodisi podnevi, ponoči ali v tako imenovani zlati uri, ko je sonce rahlo pred zahodom in je vse obarvano v zlato. Če boste imeli vse podrobnosti natančno določene, bo fotografiranje potekalo hitreje, z manj težavami in brez nepotrebnega stresa. Kar je odlično, če se slikate s svojim otrokom ali hišnim ljubljenčkom, ki običajno nimajo veliko potrpljenja. No, tudi moški navadno niso najbolj zadovoljni, ko pride do slikanja, ki traja v nedogled. Zato je zlato pravilo, da se na romantično slikanje pripravite.

  Zdaj pa ključna stvar, pripomočki, ki so pomembni za kakovostne fotografije. Brez dobre kamere ne gre in to imajo trije novi telefoni: Galaxy S23, Galaxy S23+ in Galaxy S23 Ultra. To so telefoni, ki presenečajo na vseh področjih. Uporabnikov ne navdušujejo le z brezhibno zmogljivostjo, čudovitimi barvami in dizajnom ter vrhunskimi kamerami, pač pa tudi s svojo predanostjo boljši in bolj zeleni prihodnosti planeta.

  Ujemite pristne trenutke

  Glavno vodilo, ko snemate ljubezenski portret je, da ujamete trenutke, ko ljudje pozabijo, da je tam fotoaparat – takrat se obnašajo najbolj naravno. Torej, če govorimo o ujemanju pristnih trenutkov, je telefon iz serije Samsung Galaxy S23 pravi za vas. Z njegovo vrhunsko kamero lahko ujamete vse podrobnosti, barve in gibanje, kar je ključno za zajemanje intimnih trenutkov. Ker je kamera izjemno odzivna boste z nekaj kliki lahko ustvarili ogromno slik in ena od mnogih bo zagotovo prava.

  Celotna Galaxy S23 serija prinaša izboljšane kamere. Glavna zvezda fotografije pa je 200 MP Adaptive Pixel senzor pri modelu Galaxy S23 Ultra. Uporabniku omogoča ustvariti neverjetne fotografije v vseh svetlobnih pogojih kot pri profesionalnih fotoaparatih. Z izjemno kakovostjo kamere in natančnimi podrobnostmi lahko zajamete vsak izraz na obrazu vašega ljubljenega, vsak objem in poljub. 

  Večerno ljubezensko fotografiranje

  Ste razmišljali, da bi se s partnerjem mogoče poslikali v večernih urah, ko pade tema na mestne ulice in zasvetijo ulične luči? Super, vendar je lahko to lahko velik izziv za vaš telefon, razen če imate novi telefon iz Galaxy S23 serije. Ena od izstopajočih funkcij, zasnovana za izboljšanje kakovosti fotografij, posnetih v okoljih s šibko svetlobo je funkcija Nightography. Gre za izboljšano funkcijo kamere, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi. Predstavljajte si, da posnamete fotografijo v slabo osvetljeni ulici, fotografija pa je jasna in svetla z ujeto vsako podrobnostjo.  S funkcijo Nightography vam ni treba skrbeti za zamegljene ali zrnate fotografije, saj se kamera samodejno prilagodi svetlobi in ustvari ostre in živahne slike. Za zahtevnejše fotografe, ki želijo fotografije dodelati po tem, ko so jih posneli, aplikacija Expert Raw na napravah Galaxy prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG. 

  Ste bolj sramežljive narave?

  Ni problema, selfiji ne bodo šli iz mode. So super način, kako na intimiten način ustvarite popolne fotografije, ko ste sami. Super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari res epske portrete ali skupinske selfije. Tako imate popoln nadzor nad tem, kako boste izgledali na fotografiji in lahko ujamete ter ohranite popoln trenutek na način, ki vam najbolj ustreza.

  Vas skrbi baterija?

  Fotografiranje lahko poteka v odročnih krajih, nekje na hribu in slikanje se rado zavleče. Da vam v času, ko lovite zlato uro, zmanjka baterije, je res neprijetna stvar. Pri telefonih nove Galaxy S23 serije naj vas to ne skrbi. Baterija pri Galaxy S23 je 3900 mAh, Galaxy S23+ 4700 mAh, najzmogljivejši model, model Galaxy S23 Ultra, pa je opremljen s 5000 mAh baterijo. Tako ste lahko brez skrbi, da bo baterija zdržala vse naloge, ki jih boste telefonu zadali, tudi v najintenzivnejši celodnevni uporabi. 

  Posebna ponudba: gledanje vsebine brez oglasov

  Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam podarimo do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o akciji in vse pogoje najdete na spletni strani Samsung.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje