Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  »Mislila sem, da bom umrla.«

  To mi je zadnjič pripovedovala ena izmed mojih strank. Pravzaprav skoraj ne mine dan, da mi katera izmed njih ne pove, da ima občutek, da bo umrla oziroma, da bo umrl. Gre za stiskanje v prsih, gre za razbijanje srca, gre za oteženo dihanje, ki je posledica napada panike. Drugi se pri meni oglasijo zaradi povsem drugačnih razlogov. Mnoge izmed njih je strah, da nečesa ne bodo zmogli. Da ne bodo naredili izpita, strah jih je pred zaprtimi prostori, vožnje z avtom. Nekateri se srečujejo z depresijami, tesnobo ali pa nespečnostjo.

  Z vsemi naštetimi primeri se srečujem vsak dan. Že pet let.

  SONY DSC
  In večini sem doslej uspešno pomagala premagati njihova negativna čustvena stanja. Mnogim izmed njih celo v takšni meri, da ne potrebujejo več zdravil ali pa celo anti depresivov. To počnem in srečna sem zaradi tega, ker lahko pomagam tako velikemu številu ljudem. Medtem, ko se prebijate skozi moje besede se vam je najverjetneje porodilo vprašanje na kakšen način?

  Kako vsem tem ljudem pomagam?

  Pred leti sem sama doživela nekatera izmed zgoraj opisanih negativnih čustvenih stanj. Navzven sem živela srečno življenje. Imam tri otroke, imela sem dobro plačano službo in z družino smo živeli srečno življenje. Navzven. Globoko v sebi sem se pa borila. S strahovi, s tesnobo, z marsičem sem se borila. Nisem želela, da bi moje telo zastrupljale kemične tabletke. Želela sem najti naravno metodo zdravljenja, ki ne bo imela posledic stranskih učinkov.
  In po zelo velikem naključju sem na spletu naletela na EFT tehniko. Takrat se v Sloveniji o tem ni dosti govorilo. Najprej sem nejeverno pomignila z rameni in nisem verjela, da lahko to pomaga. Sem pa kljub vsemu poskusila.

  In takrat se je zgodil čudež…

  Naenkrat sem se pričela bolje počutiti, tesnoba in strahovi so izginili. Najprej sem pomislila, da je to zgolj slučaj, zato sem naslednji dan poskusila še enkrat. In naslednje tedne še enkrat. Vsaki dan sem poskušala.
  Ko sem sama na svoji koži občutila, da EFT tehnika dejansko deluje, sem sklenila, da tega ne smem držati le zase. O mojem odkritju moram povedati čim večjemu številu ljudi.
  Sprva sem z EFT seznanila svoje znance, prijatelje in ko so tudi oni občutili spremembe svojega počutja na bolje sem se odločila, da bo to moj poklic.

  Tako sem postala EFT specialistka in prva, ki je v Sloveniji uvedla osebno EFT terapijo!

  Več kot pet let je že od tega in med tem časom sem pomagala več kot tisoč Slovencem odpraviti:

  • panične napade,
  • občutke tesnobe,
  • rešili sem jih depresije,
  • nespečnost,
  • različnih oblik strahov, kot so strah vožnje z avtomobilom, letenja, zaprtih prostorov, samote, višine, bolezni, seksa…
  • pomagala sem jim pri dvigu ravni samozavesti,
  • rešila sem jih ljubosumja.

  Med tem časom sem veliko težo dala osebnemu izobraževanju. Bila sem na različnih šolanjih, celo v Ameriki. In razvila sem poseben protokol, ki ga danes želim deliti s širšo slovensko javnostjo. Imenuje se notranja radost!
  www.notranjaradost.si. Pripravila sem brezplačno video serijo, ki je sestavljena iz štirih videov v katerih sem majhen delček protokola Notranja radost brezplačno delila z vsemi. Danes je ta video serija doživela tisoče ogledov in več sto komentarjev. Iskreno povedano, nisem si mislila, da se bom dotaknila tolikšnega števila človeških src.
  Kot piko na »i«, pa pripravljam dvodnevni seminar na katerega vas v tem trenutku želim povabiti. Na njem vam bom predstavila protokol Notranja radost v celoti in česar podobnega ne morete najti nikjer na spletu.

  Vso znanje, ki vam ga bom na tem dvodnevnem seminarju predala je plod mojih lastnih izkušenj in dognanj zadnjih petih let. Predvsem pa bo na tem seminarju govora o tem kako svojo podzavest povezati z zavestjo! Podzavestni del v večini primerov predstavlja neznanko. Na seminarju vam bom natančno razložila kako lahko z EFT posežemo v našo podzavest in kako lahko z osveščanjem podzavesti vplivamo na naše življenje. Na ta način lahko posežemo v tisti del našega življenja, ki ga želimo spremeniti in za katerega se odločimo, da ga bomo tudi spremenili.

  Pri tem nas naša podzavest več ne more ustaviti in nas več ne more blokirati in na ta način smo sposobni, da prevzamemo kontrolo svojega življenja v svoje roke. S tem se bomo naučili kontrolirati tako podzavestni del, kakor tudi zavestni del naše osebnosti. In ko enkrat prevzamemo kontrolo nad našim podzavestnim svetom sledi najboljši del. Takrat boste resnično začutili in predvsem boste dobili moč ob se kateri boste zlahka znebili vseh negativnih čustvenih stanj, kot so panični napadi, tesnoba, depresija, lažje boste spali, rešili se boste strahov in nenazadnje….
  Izboljšali boste svojo samopodobo in postali boste bistveno bolj samozavestni!
  Ko se boste natančno seznanili z vsemi tehnikami EFT, ki jih ne morete najti nikjer na spletu, boste pridobili tisto moč, ko boste sami sebi največji zdravitelj. Ko boste zmožni enkrat in za vedno preseči vsa negativna čustvena stanja in boste zaživeli srečno in predvsem drugačno življenje.

  In to je istočasno tudi glavni namen tega dvodnevnega seminarja v Ljubljani: www.vlastakuster.siŽelim, da dosežete notranjo radost, kot si je v tem trenutku ne znate niti predstavljati! Obljubim vam, da bom dala vse od sebe, da skupaj dosežemo raven vašega duševnega miru in notranje radosti kot vam tudi pripada in kot si jo zaslužite! Pridite na seminar, investirajte vase in mi dovolite, da se dotaknem vašega srca še bolj, kot sem se ga dotaknila v brezplačni video seriji www.notranjaradost.si.

  >> NA SEMINAR SE PRIJAVITE TUKAJ www.vlastakuster.si.

  Veselim se srečanja z vami in vas lepo pozdravljam.

  Vaša Vlasta Kuster.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje