Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Težave z izpadanjem las so precej pogosta težava. Če so se nekoč moški z lahkoto sprijaznili s plešo, pa so se sedaj tudi oni začeli zavedati moči naglavnega okrasja. Težavam, kot so izpadanje, redčenje in tanjšanje las, niso pripravljeni podleči brez boja. Na srečo na trgu obstaja vse več rešitev, ki omili ta problem, dermatologi pa v superlativih govorijo o izdelkih Vichy Dercos, saj so prijetni, učinkoviti in enostavni za uporabo.

  > Preverite tudi: DERMATOLOG: CENA, STORITVE IN KATERA JE PRAVA DERMATOLOŠKA KLINIKA (LJUBLJANA, MARIBOR, …)?

  »Do težav z izpadanjem, redčenjem in tanjšanjem las, bodisi lokalno, bodisi po celotni površini glave, prihaja zaradi posledice dednih nagnjenosti in delovanja moških spolnih hormonov testosteronov. K neravnovesju, zmanjšani odpornosti lasišča, oslabljeni mikrocirkulaciji in poškodbam samega lasu dodatno pripomorejo še zunanji dejavniki, kot so stres, ultravijolični žarki, onesnaženo okolje in lokalna iritacija lasišča s kozmetičnimi izdelki. Posledično nastopi redčenje las na lasišču, na mestih čvrstih, debelih in močnih las pa se pojavijo mehki, kratki in stanjšani lasje,« pojasnjuje dermatologinja dr. Sanja Petek Modrić in dodaja, da aktivne sestavine, kot so Aminexil, pomirjajoči flavonoidi, stimulajoči izvlečki korenine ingverja, naravnih krepčilnih kvasovk, antioksidantnega izvlečka bambusa, pomirjajočega keratina in Filloxana, v veliko pomoč pri obnovi las in lasišča.

  Dercos Aminexil za moške – odgovor na izpadanje las pri moških

  Vichy Dercos je dermokozmetični strokovnjak za zdrav videz in lepoto las z izdelki, ki se osredotočajo na težave las od lasišča do konic. Zadnja inovacija Dercos so izdelki Aminexil za moške in predstavljajo popolno rešitev za vse vrste izpadanja las. Linijo sestavljajo trije izdelki, ki poskrbijo za močnejše lase od korena do konic, odebelitev lasnega vlakna in občutno zmanjšano izpadanje las po šestih tednih redne uporabe. Intenzivni tretma za prve znake tanjšanja las (https://bit.ly/2T7KnpY) z nemastno teksturo gela in edinstveno kombinacijo patentiranih in naravnih aktivnih sestavin stimulira in pomirja lasišče ter zmanjšuje izpadanje las na določenih območjih – predvsem na področju temena in zalizkov.  Tretma v obliki pene s trojnim delovanjem za napredujoče izpadanje las (https://bit.ly/2O8cJ2f) je priročna negovalna pena z edinstveno kombinacijo patentiranih in naravnih sestavin, ki zmanjšujejo izpadanje las po celotni površini glave ter v trenutku poskrbijo za bolj čvrste in oblikovane lase. Energetski šampon za vse faze izpadanja las (https://bit.ly/2HnetnI) je lahek svež gel-šampon, ki deluje kot dopolnilni tretma proti izpadanju las, poživi lasišče, lasem pa povrne moč, debelino in voljnost za lažje oblikovanje.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.