Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Več kot 1.100 samskih je v ljubljanskem klubu obiskalo Največji zmenek na slepo, ki je bil že sedmič v organizaciji Ona-On.com, največjega spoznavnega portala v Sloveniji, tokrat v soorganizaciji radia Antena.

  Letos so se samskim in prav tako tudi vezanim, ki tudi obiščejo ta dogodek, pridružili tudi znani obrazi, kot so reperji Trkaj, Nipke in Drill, urbana pop pevka Eli, ki je nastopila z AirBAgom, državnim prvakom v beatboxu, posebej so navdušile plesalke iz Plesnega mesta, ki so nastopile oblečene v neveste in s tem uprizorile največjo poroko na odru, brez ženina, z obilo smeha pa je dogodek otvoril stand up komik in igralec Andrej Težak- Tešky.  Za mikrofonom sta se znašla tudi Jean Frbežar in Jerica Zupan, opazili pa so tudi strokovnjaka za govorico telesa Edvarda Kadiča.

  Zmenek_na_slepo_Ona-on_29_1_2016-20_foto_Marko_Delbello_Ocepek

  Še več o nastopajočih!

  Zmenek na slepo je otvoril Andrej Težak- Tešky, mož epskih zgodb, glasbenik in komik, ki je svoje najboljše zgodbe zgostil v unikatni šov, v katerem bo klasični stand-up popeljal proti šaljivemu koncertnemu kabareju in dokazal ne le, da ne zna pokati vicev, ampak da ima tudi dve levi roki in glas goža. Večer so plesno popestrile članice Plesnega mesta, ki  so lansko leto postale zmagovalke svetovnega pokala, ki jih pogosto vidite tudi na različnih plesnih nastopih in v video spotih, proglasitvi Viktorjev ter tudi na izboru za Miss Universe, kjer je nastopila tudi urbana pop pevka Eli, ki je letošnji zmenek na slepo glasbeno obarvala v družbi reperja Drilla in AirBaga, državnega prvaka v beat boxu.Eli je slovensko javnost že navdušila s singli Grem naprej in Vztrajam, z Zlatkom je posnela duet To je to, z Drillom pa Dobiš če daš.

  Zvezda večera je bil zagotovo kupid Ljubo, ki je bil precej radodaren z objemi in poljubi. Vsak udeleženec, ki je prestopil prag Cvetličarne, kjer se je odvijal že sedmi Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji je lahko takoj začutil pozitivno energijo. Obdale so ga zgovorne in simpatične animatorke, ki so poskrbele, da nikomur ni bilo dolgčas – popeljale so te vrtinec zabave, spoznavanja, plesa in osvajanja. In kar je najpomembnejše: »Našteli smo tudi vsaj 21 svežih parov«, dodaja vodja največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com, Luka Kogovšek.

  Zmenek_na_slepo_Ona-On-206_foto_Marko_Delbello_Ocepek

  Udeležencev: 1.100

  Podeljenih rdečih kartonov: 239

  Udeležencev v Spoznavalnici: 414

  Udeležencev v Sladkih predstavitvah: 318

  Udeležencev pri Pantomimi: 199

  Iskrice: več kot zvezd na nebu

  Novi pari: opaženih najmanj 21

  Odhodi iz dogodka v dvoje: skrivnost 😉

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje