Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Trend, kako narediti čim več v čim krajšem času še vedno ekstremno narašča. Preživljanje kvalitetnega časa pa še nikoli ni bila tako visoka vrednota, kot je danes. To pomeni, da imamo za vse stvari zelo malo časa, da se trudimo, da bi bil ta čim bolj kvaliteten.

  Da smo v službi kar se da uspešni, naredimo naloge čim bolje, da smo z družino in prisotni v trenutku, pa čeprav le nekaj uric na teden, da imamo svoje hobije, tiste, ki jih resnično obožujemo in tako dalje.

  Ker pa v službi preživimo kar veliko časa, se bomo posvetili temu, kako lahko naredite 2x več v istem času in hkrati še zagotovite zdravje svojemu telesu.

  Se sprašujete, kako lahko daste še več od sebe, ko že tako ali tako delate več kot 100%?

  Ključ je v tem, da se vstavite, zadihate in si naberete energije. Že manj kot pol ure je dovolj, da ste cel dan ali pa celo cel teden veliko bolj skoncentrirani in produktivni.

  Govorim o masaži na delovnem mestu.

  masaža na delovnem mestu

  Masaža ima številne pozitivne učinke. Ena izmed njih je, da neposredno vpliva na zmanjšanje stresa, poviša pa se raven endorfina, zato se v možganih ustvari prostor, da se lahko posvetimo stvarem, ki so pomembne v tem trenutku, stare skrbi pa se umaknejo.

  Masaža vpliva tudi na pravilno držo, tako možgani dobijo več kisika in hranil, ki so pogoj za optimalno delovanje, posledica pa je spet višja koncentracija in produktivnost. Ženske smo bolj nagnjene k mišično-skeletnim obolenjem, kot moški, redna masaža pa zmanjša možnosti obolenj, zato smo brez bolečin bolj zadovoljni in sposobni za delo.

  Ker si za masažo zelo težko vzamemo čas po službi, saj to pomeni vožnja do salona in nazaj, urejanje varstva za otroke, pa že tako imamo še veliko opravil, da ne govorimo o gospodinjskih opravilih, je masaža na delovnem mestu kot naročena.

  Verjetno se sprašujete, zakaj pa bi podjetje investiralo masažo na delovnem mestu za vas in vaše sodelavce?

  Masaže so postale izredno priljubljene v Slovenskih podjetjih in niso luksuz, ampak osnova za dobro počutje in tekoče delo v podjetju.

  Vodstvo v podjetjih se odloča za masaže na delovnem mestu, ker je po rednih masažah manj bolniških odsotnosti, ki prinašajo dodatno delo, napor in izgubo stroškov, poveča se produktivnost, saj zaposleni naredi kar dvakrat več v istem času in z manj napora, dvigne se atmosfera v podjetju in še bi lahko naštevali.

  Če ste zaposleni v podjetju, lahko predlagate odgovorni osebi, da sprobate in naročite brezplačno masažo za kar 6 sodelavcev, vse informacije vas čakajo tukaj.

  V kolikor pa je podjetje vaše in si želite poskrbeti za svoje zaposlene in investirati v njihovo zdravje in produktivnost, lahko dobite več informacij tukaj, ali pa brezplačno masažo rezervirate na tej povezavi.

  V najslabšem primeru vam polepšamo 1 dan 🙂

  Verjamemo, da je za vsak rezultat potrebno vložiti nekaj truda in če želimo do rezultata priti hitreje in bolje, je potrebna sprememba.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje