Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  »Dragi moji, nismo sami…« – Dan D.

  Trditev, ki jo v svoji pesmi Oprostite ne razumem podajajo Dan D, še kako drži. Z nami je celo vesolje in neskončne energije, ki vplivajo na naše življenje; vsi smo eno, vse se prepleta.

  Pri vilinskih simbolih gre za energijo, ki deluje na principu zakona privlačnosti. Pravzaprav takšni simboli pomagajo najti pot do samega sebe in ob so zatorej rešitelji vaših sanj – pomagajo vam do uresničitve najbolj skritih ciljev.

  Preverite tudi: ALTERNATIVNA MEDICINA: CENA IN ALI DELUJE? (BIORESONANCA, HOMEOPATIJA, REIKI, AKUPUNKTURA)

  1. Kako delujejo?

  Obstaja preko dvesto vilinskih simbolov, ki vpivajo na razližna področja vašega življenja, vsi pa delujejo na enak princip – na princip izmenjavanja energije in zakona privlačnosti. Pomembno se je tudi zavedati, da je učinkovitost simbolov odvisna od številnih dejavnikov: na učinek vpliva vaše trenutno stanje, koliko si v resnici želite določene stvari, spremembe ali cilja, pripravljenost na novost in seveda zaupanje v vas same.

  amuleti-z-vilinskimi-simboli

  Zakon privlačnosti deluje vedno in povsod – najdete ga na čisto vsakem koraku okoli vas, ob enem pa se odziva tudi na vaše vibracije. Ni pomembno ali si zavestno želite nečesa dobrega ali pa so vaše misli negativne; vesolje vam bo vračalo, kar dajete vanj.

  1. Kako jih uporabljam?

  Uporaba je zares preprosta, še preden začnete z uporabo vilinskih simbolov, se morate resnično vprašati (in si iskreno odgovoriti), ali si nečesa res želite in zakaj. Vaše želje in vizije morajo biti jasne. Poslušajte sebe in svoj notranji glas ter se nikar ne ozirajte na druge!

  Obstajajo številni načini, kako vam simboli lahko pomagajo. Simbol si lahko rišete v mislih in ga ob tem prosite za pomoč. Če želite, si lahko pomagate tudi z amuletom – vzemite ga v roke, imejte čiste namene in ga prosite za pomoč. Priporočljivo je, da takšen amulet ves čas nosite pri sebi: dajte ga v denarnico, v žep ali pa si ga nadanite okrog vratu – seveda, nosite ga lahko tudi kot nakit!

  AMPAK: Pred uporabo simbola moramo imeti jasno namero, kaj pravzaprav želimo

  Včasih mislimo, da vemo, kaj si želimo, v resnici pa le lovimo sanje neke druge osebe. Te sanje NISO vaše. VAŠA ŽELJA ali VIZIJA MORA NAVDIHOVATI EDINO VAS! Nikomur drugemu se ni treba strinjati z vami, preden nadaljujete. Ljudje, ki vas bodo podpirali, se bodo pojavili, ko boste stopali po svoji na novo ustvarjeni poti!
  Vsi naši amuleti so že programirani in pripravljeni za uporabo, izdelani na energijsko izjemno močnem območju. Amulet spoštljivo vzamete v roko in ga prosite za pomoč. Imejte ga čim bliže sebe, lahko tudi v denarnici, na pisalni mizi, v žepu, na ključih, zvečer lahko tudi pod blazino, saj se med spanjem veliko telesnih funkcij izključi in je telo še bolj dovzetno za pretok energij.

  Ko ste to storili, se pravo delo šele začne!

  Opazujte, kaj se dogaja, bodite pozorni na znamenja, sprejemajte izzive in delajte korake. Nič vam ne pomaga, če simbol deluje, vi pa stojite na mestu. Amulet lahko uporabite tudi kot talisman. Ko se znajdete v situaciji, ko potrebujete njegovo pomoč, se spomnite nanj, ga poglejte ali nežno pogladite. V trenutku se boste spomnili, da si zaslužite, da ste vredni in da preprosto ZMORETE! Našli boste moč, pogum in pot, da boste izpeljali zadano.

  Uporaba posameznega simbola pomeni, da ste se zavestno odprli določeni energiji in se želite z njo uskladiti. In ne pozabite: moč in željo za spremembe boste našli v sebi, le pogumno!

  Več o čudežnih energijah lahko preberete tukaj: www.mayaperon.si.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje