Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Za migreno je značilen močan glavobol, ki ga pogosto spremljajo simptomi, kot so slabost, preobčutljivost za svetlobo in zvok ter pri nekaterih tudi zaznavanje različnih čutnih simptomov in znakov. Glavobol pri migrenskem napadu traja več ur, lahko tudi več dni. Po navadi je močan, kljuvajoč in bolnika onesposobi za vsakodnevne aktivnosti. Spremlja ga slabost, lahko tudi bruhanje.
  Migrenski napad se lahko pojavi večkrat mesečno ali pa veliko bolj redko; njegova pogostnost in jakost pa se od posameznika do posameznika zelo razlikuje.

  Kaj je tisto, ki ti lahko pomaga zmanjšati ali odpraviti bolečino?

  Trenutno ni posebnega zdravila za migreno, obstajajo pa različni načini za zdravljenje simptomov migrene. Če si že poskusila z različnimi kombinacijami zdravil, pa niso pomagala, potem boš morala odkriti drug učinkovitejši način, kar sicer pomeni, da lahko pravo zdravljenje zase najdeš po dolgem času. Svetujemo ti, da najprej poskusiš slediti simptomom in si jih zapisovati. Nauči se prepoznati znake, še preden imaš strašen glavobol. Ponavadi se ljudje počutijo nelagodno že pred migreno, tudi dan prej.
  Zapisovanje ti bo pomagalo, da boš prihodnjič vedela, čemu se moraš izogniti. Na primer določeni vrsti hrani, močnim dišavam, pomanjkanju spanca, pretiranemu stresu ali tesnobnim občutkom, razlog je lahko tudi utrujenost brez razloga, kar pomeni, da moraš delati na spremembi načina življenja. Vanj vključi več telovadbe, sprehodov, pitja vode ter zelenjave in sadja. Tako boš olajšala simptome in zmanjšala pogostost ter težavnost migren.

  Svetujemo tudi posebno terapijo, in sicer Biospectrum terapijo. Terapije se izvajajo v Biospectrum centru in so celovite, torej zajamejo celo telo hkrati. Vršijo se v biokomori in na mizi, kjer na telo delujejo vsaj trije aparati. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 min obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležiš na trebuhu in 20 min na hrbtu. Celo telo zajamejo z biospectrum valovanjem, zato so te terapije kompleksne, celostne in se jih opravi cca od 5 do 7  v povprečju ali celo več, odvisno od primera.

  Raziskave, ki so bile izvedene na številnih kliničnih primerih tako na Kitajskem kot drugod, so pokazale, da ima naprava Biospectrum ugoden vpliv na različne bolezni, predvsem na tiste z značajem vnetja. Naprava je učinkovita tudi pri lajšanju bolečin, pri izboljšanju krvnega obtoka, ugodno vpliva na celjenje ran in vse to brez stranskih učinkov.

  Aparat BioSpectrum Medicine oddaja spekter Biofrekvenc, take kot jih oddaja zdravo človeško telo. Z uporabo tega aparata je stimulacija iz fizičnega in biološkega pogleda popolna, četudi stimuliramo samo del telesa, se izboljša celotno počutje telesa.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje