Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Dan z Janom Klobaso – delo, nogomet in živali. Pa na hitro hrano ne smemo pozaniti. Kako uspešno združuje vse skupaj, si preberite v intervjuju, kjer nam pove več tudi o svoji novi sopotnici, pametni uri Huawei Watch GT 3.

  Jan, popelji nas prosim skozi svoj tipičen dan.

  Moj dan se začne z dobrim zajtrkom in seveda kavico! Brez zajtrka in kave ne morem zafunkcionirati, zato raje vstanem pol ure prej in poskrbim za kvaliteten obrok. Ker je moja služba terenska, sem veliko v avtu in presenetilo me je, ko mi je pametna ura Huawei Watch GT 3 izpisala najvišje vrednosti stresa prav za čas, ki ga preživim na cesti. Kultura vožnje v Sloveniji je precej porazna. Po službi si vedno vzamem čas za moje živali, saj sem velik živaloljubec in ta čas je zame kot vrsta meditacije – pomiri me, napolni z energijo in moj stres je le še spomin. Obožujem nogomet in pozno popoldne me čakata vsaj dve uri v družbi žoge – ker zdaj s pomočjo pametne ure spremljam, koliko kalorij pokurim med treningom, si z lažjo vestjo privoščim kakšen burger več (smeh).

  Kaj delaš za svoje zdravje in splošno dobro počutje?

  Sem športna duša, a moja največja ljubezen je zagotovo nogomet! Huawei Watch GT 3 mi je postregel s podatkom, koliko korakov dnevno naredim in moram reči, da se lahko zahvalim prav nogometu in mojim živalim, da je ta številka kljub vsemu času, ki ga preživim za volanom, nadpovprečno visoka. Šport in sprehodi torej predstavljajo največji del skrbi za zdravje, saj se pri hrani rad razvajam.

  Kaj je tvoja največja razvada?

  To, kar ženskam predstavlja čokolada, je zame hitra hrana! Tej se resnično ne znam upreti.

  Kako se ura povezuje s tvojim življenjskim slogom – katere funkcije so zate najbolj uporabne?

  Kot športniku mi je seveda najpomembneje, da lahko z njo spremljam svoj napredek, všeč so mi tudi treningi teka, ki jih Huawei Watch GT 3 prilagaja izključno mojim zmožnostim. Bonus pa je baterija, ki brez polnjenja zdrži kar dva tedna.

  Pa odkrito – lepa je! Lahka, tanka in atraktivnega videza, paščki se z lahkoto menjajo in se tako prilagajajo potrebam – od casual do elegantnega videza.

  Kaj je po tvoje tisto, kar bi lahko vsak dnevno naredil zase, neglede na to, kako natrpan je njegov urnik?

  Nihče ni tako zaseden, da si ne bi mogel vzeti pol ure za hiter trening. Pa tudi, če je to sprehod ali hitra hoja, gibanje je ključno, da si prezračimo misli. Je pa res, da mora vsak odkriti tisto najprimernejšo obliko gibanja, ki mu ustreza, in h kateri se bo z veseljem vračal. Siljenje z nekim športom samo zato, ker je trenutno in, nima smisla, in začetna zagnanost bo kmalu minila. Navsezadnje moramo na te pol ure gledati kot na nagrado za nas in naše telo, ne kot na dodaten stres.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje