Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Za nekatere je delo od doma postala nova norma, zaradi katere je nujna uporaba zmogljivega in vsestranskega prenosnega računalnika. Najnovejši Huaweiev model MateBook 14s temu več kot ustreza. Tu so razlogi, zakaj!

  Velik zaslon ob obvladljivih merah

  Prenosnik Matebook 14s ima osupljiv zaslon na dotik razločljivosti 2,5K in z diagonalo 35,8 cm (14,1 palca). Kljub velikosti so robovi okoli njega tanki, zato ohišje naprave ohranja izredno obvladljive mere 313,82 mm x 229,76 mm x 16,7 mm, kar je približna velikost tekmecev s 13-palčnimi zasloni.

  Obenem novi prenosni računalnik po zaslugi ohišja iz zlitine aluminija tehta vsega 1,42 kg. Torej ima velik zaslon, a zaradi mer in teže omogoča izredno dobro prenosljivost.

  Procesor v vrhu srednjega razreda

  Kljub obvladljivi tankosti ima prenosni računalnik Huawei MateBook 14s vgrajene Intelove procesorje 11. generacije, ki zagotavljajo vrhunske zmogljivosti. Z njimi bo zadostil tudi potrebam uporabnikov, ki imajo hkrati odprtih veliko programov, aplikacij in zavihke v brskalniku ter celo onim, ki bi ga radi uporabili kot orodje montaže videov razločljivosti 4K. Vsem tem namreč nudi dovoljšno procesorsko in grafično moč, da bo delo opravljeno pravočasno.

  Eleganten in prefinjen videz

  Kje piše, da morajo biti prenosni računalniki črne barve? Da bi presegel stereotipe, je Matebook 14s na voljo v čudoviti barvi zelene smreke, ki je sploh prvič uporabljena za ohišje prenosnika, in bolj tradicionalni vesoljsko sivi barvi. V obeh pa vsekakor izstopa.

  Vsestranski »stroj«, ki zmore vse

  Kljub prvotni usmeritvi za resno delo je MateBook 14s prav tako popolna naprava za zabavo in preživljanje prostega časa. Naj bo gledanje serije na Netflixu ali igranje videoigre. Njegov zaslon je namreč sposoben prikazati več kot milijardo barv in nudi 90-herčno osveževanje. Za polovico hitreje od zaslonov večine prenosnih računalnikov. Višja hitrost pa ni odveč. Animacija in premiki na zaslonu so gladki ter manj obremenjujejo oči.

  MateBook 14s ima kar štiri impresivne zvočnike z izrazitimi nizkimi toni, zato vam morda ne bo treba uporabljati slušalk. Ampak bi jih lahko in to celo brez omejitev, saj je na voljo 3,5 mm priključek zanje.

  Brezskrbna povezava preko Huawei Share

  Če ste hkrati lastnik še katere vrhunske naprave Huawei, potem lahko izkoristite vsestranskost in mogočnost njihove povezave preko tehnologije Huawei Share. Na zaslonu prenosnega računalnika je v oknu zaslon pametnega telefona, ki ga zlahka upravljate kar tam, medtem ko tablični računalnik MatePad postane grafična tablica ali dodatni zaslon prenosnega računalnika. Povezovanje naprav je hitro, potrebno je le nekaj klikov, nakar je prav tako med njimi izredno preprosto prenašati datoteke.

  Dolga življenjska doba

  Za konec še o morda najbolj pomembni lastnosti. Baterija kapacitete 60 Wh zagotavlja cel dan delovanja in odpravi mukotrpno iskanje električne vtičnice. Polega tega je napajalnik prenosnega računalnika s priključkom USB tipa C primeren za polnjenje drugih naprav, ki jih imate ves čas pri sebi. Kamor koli boste šli, bo dovolj s seboj vzeti le napajalnik prenosnega računalnika Huawei MateBook 14s.

  Nove naprave Huawei

  V Sloveniji se je sicer začela prodajati tudi nova serija pametnih ur Huawei Watch GT 3, ki prihaja v dveh različicah – 46 mm in 42 mm – odlikujejo pa jo napredne športne in zdravstvene funkcije. Huaweiev ekosistem pa dopolnjujeta še nova pametna telefona Huawei nova 9 in Huawei nova 8i ter velik ukrivljen monitor Huawei MateView GT, ki ga odlikujejo sodoben videz, nesporna kakovost, najnovejše tehnologije in zanesljivost.

  Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje