Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ste močno navezani na svoja oblačila in jih želite nositi ne glede na trenutne modne zapovedi? Če je tako, potem vstopate v poletno sezono, ki bo pisana na kožo vašemu načinu razmišljanja. Vse kaže, da se tudi oblikovalci ne morejo povsem ločiti od preteklih modnih trendov in jih z novo sezono le še nadgrajujejo. A če mislite, da se v modnem smislu obeta dolgočasje, se motite! Zdaj lahko bolj kot kdajkoli prej eksperimentirate!

  Poletni dnevi so naklonjeni ljubiteljem živahnih barv. Nosili bomo sončno rumeno in sočno oranžno, na eni strani bomo posegali po nebesno modri, na drugi se bomo spustili do zemeljskih nians, nadvse trendovska pariško modra pa se bo pojavljala vsepovsod – obarvala bo celo nepogrešljive tehnološke napravice.

  Ko je podjetje Huawei oblikovalo najbolj vročo serijo mobilnikov v tem trenutku – serijo P30, se je povezalo z Inštitutom za barve Pantone. To je inštitut, ki natanko ve, katere barve bodo bodle v oči iz največjih svetovnih modnih pist in po katerih barvah bodo najraje posegali modni navdušenci. Zato ne preseneča, da je vodilno komunikacijsko podjetje predstavilo pametne telephone Huawei P30 Pro v petih edinstvenih odtenkih, ki na trgu vsekakor močno izstopajo. S to potezo je Huawei s svojimi strokovnjaki iz oddelka za oblikovanje postavil nove trende na področju ponudbe mobilnih naprav, uporabnikom pa omogočil, da tudi skozi izbor pametnega mobilnika izrazijo svojo osebnost in individualne estetske preference.

  Odtenek Amber Sunrise sicer ni našel mesta na slovenskih policah, a nas s svojimi toplimi zlatimi niansami, nežnimi kot jutranja svetloba, ponaša na modne brvi s čutnimi kreacijami modnih hiš Erdem in Jacquemus. Črn in Aurora odtenek s prelivajoči modrimi niansami spominja na nebesno mesečino, hkrati pa sta to absolutni klasiki, ki se do potankosti ujemata s kreacijami, kakršne je bilo moč videti na pistah modnih hiš Roberto Cavalli in Prada na eni strani, na drugi pa se bodo s prelivajočimi barvami odtenka Aurore lepo dopolnile kreacije modnih hiš Stella McCartney ali Prabal Gurung. Mobilnik v Pearl White odtenku bo kot nalašč za tiste, ki do svojega mobilnika gojite neločljiv odnos, svoj stil pa bi opisali kot izrazito čuten, očarljiv in eleganten, takšen, ki ga srečamo na modnih pistah hiš Dior, Michael Kors, Dolce&Gabbana in Ralph&Russo. Z dih jemajočim mobilnikom v Breathing Crystal odtenku, ki zajema prelivajoče pastele, od biserno bele, preko nežno rožnate do tropske turkizne, pa bi sparili modne navdušenke, ki slovijo po vilinskem slogu v stilu Alberte Ferretti, Jean Paula Gaultierja in Erdema.

  Popolna oblika, pametne rešitve

  Huawei P30 Pro ne pomeni le lepote, ujete v popolni obliki. Mobilnik je namreč sinonim za inovativne rešitve, celo prelomne, ko beseda nanesen na mobilno fotografijo. Sistem Leica Quad Camera dopušča ujeti svet, ki nas obdaja, v vsej njegovi lepoti. Super Zoom leče, glavna kamera s 40 MP ločljivostjo, širokokotna kamera z 20 MP ločljivosti in HUAWEI ToF kamera so tisti elementi, ki bodo olajšali fotografiranje v vsakem trenutku dneva in ponudili pot k popolni fotografiji, ne glede na to, kje se nahajate in kdaj. Seveda za to ne potrebujete posebnega fotografskega znanja. AI-izboljšan sistem bo za vas samodejno izbral najboljše parametre, končni rezultat pa bo fotografija porfesionalnih razsežnosti. Želite še več!? Ta, na vodo in prah odporen, telefon je odličen se snemanje premikajočih se objektov, videi pa bodo imeli najboljšo možno kakovost. Vse le zato, da boste vedno v koraku s časom in da boste najlepše trenutke zamrznili v večnost v zares kvalitetni resoluciji.

  ozedf

  Kaj pa, če se zgodi nesreča?

  Huawei bo brezplačno zamenjal razbit zaslon vašega pametnega telefona.

  Huawei je v skrbi za svoje uporabnike pripravil posebno akcijo. Kupcem novih telefonov ponuja celovit vzdrževalni program Huawei Cares. Program Huawei Cares bo poskrbel za naslednje možne okvare: poškodovan zaslon, napake v delovanje baterije ali polnilnega priključka in težave z delovanjem programske opreme. Ver o tem preberite tukaj.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje