Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Odkar so bili predstavljeni prvi zložljivi telefoni, velja napačna predstava, da mora biti na pregibu opazna guba, da se ne morejo zložiti brez špranje in da imajo slabe kamere.

  Napačna predstava v javnosti je nastala zaradi nekaterih drugih izdelkov in nikakor ne zaradi zložljivih telefonov Huaweia. Že pionirski Mate X ni bolehal za omenjenimi težavami, zato najnovejši zložljivi pametni telefon Huawei P50 Pocket ni nikakršna izjema.

  Guba? Kakšna guba?

  Če nekomu pokažete razprt Huawei P50 Pocket, verjetno ne bo opazil, da ga je mogoče zložiti. 17,5-centimetrski (6,9-palčni) zaslon OLED je videti kot običajen zaslon z ozkimi robovi, visoko ločljivostjo in sposobnostjo prikaza več kot milijardo barv, brez opazne gube na pregibu.

  Tega ne moremo reči za Samsungov Galaxy Z Fold 3, kajti pri njem je guba nadvse opazna. Kako to, da je Huaweiev telefon tako zelo drugačen in mu je uspelo, česar tekmecu ni? Zasluga gre domiselno zasnovanemu tečaju z votlino oblike kapljice na mestu pregiba, v katero se zaslon upogne.

  Brezhibna izkušnja zlaganja

  Bistvo zložljivih pametnih telefonov je izkušnja uporabe velikega zaslona ob sočasno manjših merah ohišja. Huawei P50 Pocket je zložen debel le 15,2 mm, medtem ko je debelina njegovega tekmeca Z Flip 3 17,1 mm. Zaradi tega ga je lažje spraviti v manjšo žensko torbico ali žep. Ob tem je z debelino 7,2 mm tudi izjemno tanek, ko je razprt.

  Tečaj lahko zadrži telefon v na pol razprtem položaju, kar je videti kot črka L oziroma majhen prenosni računalnik. To omogoča popolnoma nove možnosti uporabe, na primer fotografiranje brez stojala ali video klepet, ne da bi bili prisiljeni telefon ves čas držati pred obrazom.

  Vrhunska mobilna fotografija

  Kar zadevo mobilno fotografije je zagotovljena podpora pogona True-Chroma Image ter tehnologij Huawei XD Optics in Huawei XD Fusion Pro, na podlagi katerih je bila razvita matrična kamera Ultra Spectrum. Inovativen fotografski sklop namreč vključuje 10-kanalno večspektralno tipalo svetlobe, večspektralni osvetljevalec, tipalo za lasersko ostrenje, 40-milijonsko kamero Tru Chroma, 13-milijonsko kamero z ultra širokokotnim objektivom in 32-milijonsko kamero Ultra Spectrum s sposobnostjo zajetja širšega obsega valovnih dolžin svetlobe.

  Huweieva optika XD združuje objektiv s kamero, da na podlagi reverzibilnosti analizira, koliko energije je bilo izgubljene med prehodom skozi leče glede na svetlobo različnih valovnih dolžin. Podatke prejme algoritem, ki predvidi izgubo na poti svetlobe in obnovi kakovost fotografije. Zmogljiva rešitev Huaweiu omogoča, da zaobide fizikalne omejitve, ki jih fizika nalaga objektivom, in hkrati ohranjanja popolno ravnovesje med debelino pametnega telefona in kakovostjo ustvarjenih fotografij.

  Celodnevna avtonomija baterije in izredno hitro polnjenje

  Huawei P50 Pocket dosega popolno ravnovesje med obliko in funkcijo ter zagotavlja dolgo avtonomijo baterije ob hkratni podpori hitrega polnjenja Huawei SuperCharge z močjo 40 W. Vgrajena programska oprema skrbi za zdravje baterije kapacitete 4000 mAh, tako da lahko vedno pričakujete njeno optimalno delovanje.

  V estetiki oblikovanja, sodobni strojni opremi, zmogljivi mobilni fotografiji ali v življenjski dobi baterije, Huawei P50 Pocket nadaljuje Huaweivo zavezo po premikanju tehnoloških mej.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje