Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  S poletnih gostovanj na velikih festivalskih odrih in turneje 3p se fantje vračajo na radijske valove z novim singlom Vreme za lubezen. Nežen single, ki ga z značilnim raskavim vokalom odpoje Hamo, uglasbi težko ljubljansko meglo in deževne kaplje, ki jih prenese v mokro mistiko ljubezenskega poligona. Mračni in deževni jesenski dnevi so namenjeni hrepenenju, bluesovski lubezni in preživljanju časa v toplem ljubezenskem gnezdu. Erotični podtoni so zaznamovali že single Telo s katerim so napovedali koncert v Kinu Šiška, zgodbo pa nadaljujejo v Cvetličarni in z vremenom za lubezen. Koncert bo ob vsakem vremenu, ker je vsako vreme, vreme za lubezen.

  Vreme za lubezen lahko poslušate in si ogledate na povezavi:

  Naročite se na brezplačne e-novičke! Spodaj vpiši e-mail.
  [wysija_form id=”8″]
  Album 3p žanje številne pohvale kritikov, ki ga izpostavljajo kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let:
  Album 3P (trip), je potovanje, je stanje duha, je oda ljubeznim vseh vrst, poklon začetkom, trajanju in koncem, je bolj ali manj ljubezenska zgodba med glasbeniki in ljudmi, ki so jim pripravljeni prisluhniti. Je blues, je rock, je folk. Je vse, kar sem pričakoval in nič manj od tega, kar si poslušalec zasluži.
  – Andrej Karoli (vir: Val202)

  Bluzovska pripovednost ne zahteva odkrivanja novih estetskih tehnik. Tudi če se verzi, zapeti po bluzovsko, ponavljajo minuto ali več ali pa kar pol songa je še vedno vse lepo in prav. Edino, kar pri bluzu res šteje, je prepričljivost. In 3p je prepričljiv album, zelo prepričljiv.
  – Matjaž Ambrožič (vir: RTVSlo)

  Če si večni romantik, ki ne zna kelnarci K. rečt, pismo, tak si lepa, da bi spucal z jezikom najprej šank, pol pa še tebe, pa vseeno verjameš, da boš enkrat tega spet sposoben… Potem je 3P najboljši izlet. Pol je bil poredni blues rock za dva. 3P je lahko tudi za enega, če sta dva neločljivo eno.
  – Jaša Lorenčič (vir: Urbani)

  Njihov glasbeni pristop je preprost in ne vsebuje prodajanja megle. To je skupina glasbenikov, ki ve kaj hoče, to zna povedati, odigrati in pri tem ni pretenciozna, pač pa ostaja iskrena.
  – Zdenko Matoz (vir: Delo)

  Hamo & Tribute 2 Love v ljubljanski Cvetličarni 16. novembra napovedujejo – Vreme za lubezen!

  Vstopnice za koncert ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Pošta Slovenije / Petrol / OMV / Big Bang) in na spletni strani: https://goo.gl/hJnWPY

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje