Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Po dveh letih, v katerih so bile tvoje oblačilne izbire usmerjene zlasti v praktičnost in udobje, lahko končno zadihaš svobodno in uživaš v ritmih najboljših poletnih glasbenih festivalov, ki so znova v polnem teku.
  GLAMI ti pri tem priskoči na pomoč s 5 idejami za obleke, ki jih lahko poljubno kombiniraš in te bodo zagotovo spremenile v IT-dekle, ljubiteljico glasbe in pravo stilsko poznavalko.

  Hit duet: široke hlače in kratki topi

  Ko gre za festivale, so hlače iz umetnega usnja obvezna izbira. Če želiš večje udobje, se lahko odločiš za organski bombaž ali svilo, ko gre za tope. In to je to – na večerih odlične zabave se boš povezala z ljudmi tako prek glasbenih vibracij kot prek tekstur in barv.

  Naj tvoja majica … zapoje

  Ko ne moreš najti besed s katerimi bi izrazila svoje občutke, ti na pomoč priskočijo emotikoni ali smešna, navdihnjena sporočila. Ko gre za poletne festivale 2022, kot so Kamfest, Festival Jazzinty ali pa Dnevi poezije in vina na Ptuju, pa ti bodo majice s kratkimi rokavi ali topi s sporočilom, v kombinaciji s parom hlačnih nogavic in belo laneno srajco pomagale, da se boš počutila res dobro v svoji koži. In kdo ve, morda bo ta ljubezen do sebe, navdihnila tako tebe kot druge.

  Ne le pesmi, tudi outfiti so narejeni iz izrezov

  Super je, če so oblačila tematizirana z dogodkom in se ob tem počutiš posebno. Predstavljaj si, kako lahko sanjsko opravo dopolniš z majhnim detajlom. In pri poletnih festivalskih outfitih je krilo z zanimivim izrezom, lahko ta bistveni detajl. In kaj gre bolje k takšnemu krilu, kot neobičajna torba za prenosnik ali celo večbarvna pasna torbica, potiskana z emotikoni, ki najbolje odražajo tvoj karakter. Priročno in trendovsko hkrati!

  Za piko na i – navdahnjena jopica

  Vemo, da poletna oblačila niso nikoli pozabljena, saj se v njih hranijo tudi spomini. Puloverji so v poletnih večerih več kot uporabni in se odlično ujemajo s kratkimi topi. Če je tvoj stil bolj klasičen, lahko izbereš kratko jakno, ki se bo odlično podala k večernemu outfitu. Top izbira tudi za poletne festivale!

  Izberi pravo obleko in se počuti kot zvezda

  Obleke bodo vedno najlažja izbira, še posebej poleti, tudi ko boš kot strastna ljubiteljica festivalske zabave uživala v ritmih svoje najljubše glasbene skupine.

  Odločiš se lahko za cvetlični ali širok model ali pa za mini obleko z izrezi na ramenih, ki jo lahko kombiniraš s parom gležnjarjev s šik rokovskimi poudarki, zaponkami ali drznimi detajli, kot so potiski.

  A ne glede na to, kaj nosiš, zlato pravilo je, da se v svoji koži počutiš posebno in dobro. Oblačila so le hologram občutkov, ki jih doživiš ob takšnem dogodku. Zabavaj se z GLAMI.si. Odkrij modo, ki ti je všeč, in nam povej o svojem slogu! S tabo in skozi tebe dobivamo navdih!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje