Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pametne ure so naprave, ki so si hitro pridobile naklonjenost uporabnikov s svojo široko paleto funkcionalnosti. Vendar pa je pomemben tudi videz ure, še posebej, ker se mnogi uporabniki pametnih ur pritožujejo nad pomanjkanjem možnosti personalizacije in težavami pri prilagajanju ure svojemu osebnemu slogu. Pametne ure so pogosto preveč športne, včasih pa uporabnik potrebuje vse funkcije pametne ure v elegantni izvedbi.

  Nova ura Huawei Watch GT 3 Pro je na voljo v dveh drznih in elegantnih različicah z vrsto možnosti prilagajanja, ki ustrezajo osebnemu slogu vsakogar. Na voljo je v dveh velikostih, drzni 46 mm in bolj diskretni 43 mm.

  Drzen in eleganten dizajn

  Vsi imamo dneve, ko je naš urnik popolnoma natrpan. Tečemo od enega sestanka do drugega, opravljamo službene naloge, obiščemo telovadnico, skočimo po opravkih v centru mesta, preden odhitimo na večerjo s prijatelji in končno morda najdemo nekaj časa za sprostitev pred spanjem. Vsak dan je poln različnih aktivnosti in za vsako od njih potrebujemo funkcije pametne ure, ki nam pomagajo, od spremljanja srčnega utripa, vadbe, načrtovanja dnevnih aktivnosti, Bluetooth klicev, spremljanja pitja vode, štetja korakov … Huawei Watch GT 3 Pro je ura z elegantnim dizajnom, ki združuje vse te funkcije.

  Prva stvar, ki jo uporabnik opazi pri 46 mm Watch GT 3, je podobnost s tradicionalnimi, elegantnimi urami, kar ni pogosto pri pametni uri, opremljeni z naprednimi športnimi in zdravstvenimi funkcijami. Ohišje ure je izdelano iz titana z natančno odrezanimi robovi, ki izgledajo odlično iz vseh zornih kotov. Ura ima tudi okvir iz safirja, zaradi česar je trpežna in odporna na praske, medtem ko vrtljiva krona, ki je prav tako izdelana iz titana, zasije in pritegne poglede z vsakim obratom zapestja uporabnika.

  Brezčasna eleganca za tiste, ki cenijo lepoto

  Nova 43-milimetrska pametna ura je popolna izbira za tiste, ki imate raje bolj nežen in diskreten dizajn, zato se zanjo najpogosteje odločajo ženske. Tako kot 46 mm različica spominja na klasične ure zaradi gladkega in elegantnega ohišja, ki ga krasi moderen dizajn.

  Ura ima belo keramično ohišje, polirano z diamantnim prahom, in številčnico iz safirnega stekla, ki ji daje edinstven videz. Ne glede na to, ali se odpravljate na pomemben poslovni sestanek, večerjo s prijatelji ali trening, je ura Watch GT 3 Pro vedno videti odlično in se bo podala k vsakemu slogu.

  Uskladite uro s svojim slogom

  Watch GT 3 Pro je opremljens z vrsto številčnic, ki jih je mogoče preprosto spremeniti in uskladiti s trenutno obleko in razpoloženjem. Uporabnikom je na voljo pašček iz titana in črn iz fluoroelastomera v 46 mm različici, tisti, ki se odločijo za 43 mm različico, pa lahko izbirajo med keramičnim ali usnjenim paščkom. Da bi uporabnikom zagotovili bolj prilagojeno izkušnjo, Watch GT 3 podpira več kot 10.000 različnih ozadij, ki jih je enostavno kadarkoli spremeniti, odvisno od priložnosti ali trenutne obleke.

  Tako kot nedavno predstavljena ura Watch Fit 2 bo tudi ura Watch GT 3 Pro v večini primerov združena s pametnim telefonom, da bo uporabnikom dala več možnosti. Podrobnejši vpogled v vse zdravstvene in športne predstave lahko dobite preko aplikacije Zdravje, ki je na voljo v trgovini AppGallery. Pametne ure je mogoče preprosto sinhronizirati s katerimkoli pametnim telefonom, ne glede na to, ali naprava deluje na sistemu Android ali iOS.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje