Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  S pametno uro S79 boste klicali, pisali sporočila, beležili vaše telesne aktivnosti in vzorce spanja!

  Če še niste zakorakali v 21. stoletje, je morda zdaj pravi čas. Pametnih telefonov smo se že dodobra navadile, je zdaj čas za pametno uro? Na vzhodu je to že modni dodatek, ne le tehnična igrača in funkcijski dodatek vsakdanu. Če jo iščete zase in ali ste na lovu za malce drugačno darilo izbrancu in zanjo ne nameravate zapraviti premoženja, smo na spletni strani Geearbest.com našli povsem dostopen primerek, ki se poda tako ženski, kot moški roki.

  Gre za Bluetooth pametno uro, s katero boste lahko enostavno klicali, preverjali in hitro odgovarjali na sporočila, predvajali glasbo, ki je hranjena na mobilnem telefonu. Poleg tega boste s to pametno uro beležili, koliko ste prehodili ali pretekli, pametna ura S79 pa vas bo celo opomnila, če ste premalo spali in predlagala izboljšave.

  Pametna ura S79 vas bo opomnila, kadar bo vaš telefon predaleč stran, tako da bo kraja ali izguba odslej praktično nemogoča, z njo pa boste lahko zajemali tudi kvalitetne avdio posnetke.

  pametna ura ZGPAX S79 Bluetooth Smartwatch h

  Pametna ura S79 beleži vaše vzorce spanja in vam predlaga izboljšave!

  Okvir ure je grajen iz nerjavečega jekla, pas pa iz gumijastega materiala, ki je koži prijazen. Uro boste lahko povezali  z vašim Apple ali Android telefonom, lahko pa vanjo preprosto vstavite vašo SIM kartico, tako da brez skrbi. Ura ima celo vgrajeno kamero, za hitre in zabavne posnetke!

  Ostale funkcije si lahko ogledate v posnetku spodaj, zdaj pa je čas za najboljši del: Na Gearbest.com dobite to pametno uro za le 25 evrov! Brez poštnine in brez carine!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje