Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Slušalke prinašajo izboljšan ambientalni zvok za osebe z okvaro sluha

  Ljubljana, 19 junij 2023 – Naj gre za poslušanje najljubše glasbe ali preprosto za izklop ali vklop v zvok okolice, slušalke Galaxy Buds2 Pro ponujajo vrhunski zvok za vsakogar. Samsung se z izboljšanim abientalnim zvokom zavezuje pomagati osebam z okvaro sluha, da bolje uživajo v zvokih sveta okoli sebe.

  Boljša dostopnost in vključenost tehnologije

  Prej so bile na voljo tri stopnje prilagajanja, posodobljena funkcija ambientalni zvok (Ambient Sound), ki uporabnikom omogoča, da poslušajo in zaznavajo okolico, pa zdaj dodaja še dve stopnji, kar pomeni pet stopenj ojačitve in zagotavlja prednost izboljšanega sluha še več uporabnikom.

   

  Da bi ocenili učinkovitost funkcije, je laboratorij za raziskave slušnih pripomočkov in staranja Univerze Iowa izvedel klinično raziskavo. Njihova raziskava je pokazala, da so slušalke Galaxy Buds2 Pro znatno izboljšale zaznavanje govora pri osebah z blago do zmerno izgubo sluha. Podobno raziskavo, ki jo je izvedel Samsung Medical Center, je prav tako pokazala, da bi lahko bile slušalke Galaxy Buds2 Pro učinkovito orodje, ki bi osebam z blago do zmerno izgubo sluha pomagalo pri boljšem sporazumevanju v mirnem prostoru.

  Nova raven prilagajanja zvoka

  S to izboljšano funkcijo lahko uporabniki Galaxy Buds2 Pro natančno prilagodijo ambientalni zvok za različne potrebe. Uporabniki lahko prilagodijo glasnost na levi oziroma desni strani ter prilagodijo razpon tonov zvoka okolice od mehkega do jasnega na petih različnih stopnjah. Poleg tega se lahko ambientalni zvok prilagodi ušesom uporabnikov s funkcijo Adapt Ambient Sound, kar omogoča še večjo jasnost in pomaga uporabnikom, da bolje slišijo svet okoli sebe.

  “Veseli nas, da bomo uporabnikom predstavili novo izboljšano funkcijo dostopnosti pri slušalkah Galaxy Buds2 Pro,” je dejal Han-gil Moon, mojster in vodja laboratorija za napredni zvok, MX Business pri podjetju Samsung Electronics. “Samsung si bo še naprej prizadeval, da bi vsakemu uporabniku pomagal doživeti najboljši možni zvok kadar koli in kjer koli s slušalkami Galaxy Buds2 Pro.”

  Razpoložljivost

  Izboljšana funkcija ambientalnega zvoka bo pri slušalkah Galaxy Buds2 Pro postopoma na voljo s posodobitvami programske opreme v prihodnjih tednih. Na slovenskem tržišču je funkcija že na voljo in vas vabimo, da jo preizkusite.

  O podjetju Samsung Electronic

  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje