Hitre zanimivosti
    ocena bralcev
    0 od 0

    Čeprav je trajalo dlje kot po navadi, smo jo dočakali – zimo namreč. S prvim snegom in nižjimi temperaturami se pričnemo topleje oblačiti, da bi pa navkljub debelejšim oblačilom izgledali karseda elegantno je zelo pomembno, da obvladamo slojevito kombiniranje oblačil.

    Številne ženske so glede kopičenja slojev pri posamičnem outfitu kar malce skeptične, saj se bojijo, da jih bo končni rezultat vizualno ‘razširil’, kar pa je zmotno razmišljanje. Ko boste obvladale kombinacije, ki jih tak način oblačenja ponuja, boste ugotovile, da bo dodelan slojevit look poudaril vaše obline in ustvaril iluzijo propocionalnejše silhuete.

     

    Najpomembnejši dejavniki, ki jih morate pri slojevitem oblačenju upoštevati so:

    –  spodnji sloji oblačil naj se telesu čim tesneje prilegajo, še posebej, če želite ustvariti vitkejši videz

    – če ste zaskrbljene zaradi izgleda vaše sredinske sekcije oziroma predela trebuha, svoj outfit nadgradite s širokim pasom

    – bodite pozorne na dolžino oblačil, ki jih boste slojevito kombinirale

    – poigrajte se z različnimi teksturami; slojevito oblačenje je kot ustvarjeno za kombiniranje različnih materialov, saj bo končni rezultat v primeru da uporabite oblačila istih materialov dolgočasen in ‘težaški’

     

    V posnetku si oglejte, kako slojevito oblačenje izgleda v praksi – prepričane smo, da boste dobile navdih za kombiniranje oblačil v vaši omari!

     

     

    Novinarka: Pia Fekonja

    Foto: Pinterest

     

    ocena bralcev
    0 od 0

    Preden greš... ↓

    Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

    Poznaš svoj osebnostni tip?

    Kaj pa od partnerja ali otrok?
    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje