Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ročno izdelane ogrlice, zapestnice, prstani in uhani so izjemni in zanimivi kosi nakita in v mnogih primerih tudi okolju prijazni. Umetnik si po navadi vzame kar nekaj časa, da se osredotoči na vsak kos, ki ga ustvarja, poleg tega ga priljubljeni trendi ne omejujejo.

  In splošno prepričanje nam narekuje, da se unikatni nakit nosi le ob posebnih priložnostih, ob porokah, plesih in drugih zabavah, kar sploh ni res.

  Sodobni modeli unikatno in ročno izdelanega nakita so privlačni in raznovrstni, zaradi česar so idealni za nošenje k različnim stilom oblačenja. Tudi s parom kavbojk in belo majico. Mikavno predvsem pa smiselno, zakaj bi nakit moral ležati na dnu škatlice ali omare, ko pa ga lahko nosite na delovnem mestu?

  In včasih nošenje nakita nima nekega globljega smiselnega pomena. Pogosto ga ženske nosimo, ker nam je všeč, ko dajejo našemu slogu piko na i. In zakaj bi nakit podarjali le moški ženskam, ko pa se lahko z njim obdarujejo tudi prijateljice?

  Ko boste naslednjič kupovale darilo za svojo prijateljico, se spomnite na ročno izdelan nakit in zakaj je ta tako poseben:

  1. Ročno izdelan nakit je trajen in ekskluziven. Nakit je naložba in ne enkraten nakup. Vrednost takšnega darila se v daljšem časovnem obdobju povečuje, s tem pa ne mislimo na njegovo denarno vrednost. Najboljši del unikatnega nakita je, da vas v vsakem trenutku na nekoga spomni. Ne glede na njegovo ceno! Spomin, vezan na določeno osebo, bo s kosom nakita (za razliko od vrtnice ali čokolade) povezan vse življenje.
  2. Tudi ona se bo počutila zelo posebno. Če kupite poseben, unikaten kos nakita, boste zagotovo poskrbeli, da se bo vaša prijateljica počutila drugačno. Ker je tudi vsak kos drugačen in nikoli enak drugemu. Takšna čustva so neprecenljiva.
  3. Sporočilce, sporočilce …. Če imate težave z izražanjem svoje naklonjenosti in prijateljstva, je pomoč na dlani, mogoče celo dobesedno. Določen stil posameznih kosov nakita govori sam zase, bodisi gre za klasičen, vintage ali popolnoma poseben kos.
  4. Je to začetek tradicije? Nakit traja večno in tako kot vino, se tudi stara. In ti najstarejši kosi s časom postajajo neprecenljivi spominki. Ne podcenjujte sentimentalne vrednosti ročno narejenega prstana ali ogrlice.
  5. Starost ni prav nobena omejitev. Ženske obožujemo nakit skozi celo življenje, ne glede na to, v katerem (starostnem) obdobju se trenutno nahajamo.
  6. Skupno praznovanje njene osebnosti. Čeprav je vaša prijateljica neodvisna, včasih celo malo ekscentrična, ne pomeni, da zanjo ne morete najti primernega kosa nakita, da bi proslavili vse tisto, kar ona je.
  7. Neskončna izbira. Zagotovo ste se kdaj spraševali, kaj bi za darilo podarili prijateljici, ki ima že skoraj vse? No, pri unikatnem in ročno izdelanem nakitu se vam to ne more zgoditi. Izbira je pogosto nevsakdanja, lesketajoča, enobarvna, večbarvna. Izbira je neskončna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje