Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če smo pisali o tem, kakšen stres lahko robotski sesalnik iRobot Roomba predstavlja za našega pasjega prijatelja, pa imamo dobro novico za vse mačjeljubce – vaša mačka bo namreč hišnega pomočnika sprejela z odprtimi šapicami.

   

  1. Nekaj novega za raziskovanje

  Mačke so po naravi radovedna bitja, z raziskovanjem novega člana gospodinjstva bodo zaposlene dolge ure. Velik del zabave in vznemirjenja bo že samo gibanje vašega robotskega sesalca – mačka bo tako med poležavanjem na okenski polici imela čudovit razgled na pridnega pomočnika. Veliko lastnikov poroča, da se njihovi mačji prijatelji naučijo robota sami prižgati in ugasniti. Tudi če niste tip človeka, ki bi uporabljal aplikacijo iRobot Roomba za pametne telefone, brez skrbi – morda pa vas maček preseneti in v vaši odsotnosti on posesa stanovanje.

  1. Pomirjujoč zvok in vibracije

  Mačke ne marajo rezkih zvokov, zato jim je enakomerno brnenje robota nadvse pomirjujoče, vibracije pa jih sproščajo in spominjajo na tiste, ki jih delajo same med predenjem.

  1. Pomoč pri lovu

  Pogumne mačke se na iRobot Roombo kar povzpejo in se milostno pustijo voziti po stanovanju. Občutek nadzora nad prostorom in ostalimi člani gospodinjstva jim daje prav posebno zadovoljstvo. Morda bodo tu na svoj račun prišli malce starejši mačkoni, ki so jih leta že malce upočasnila, Roomba pa jim bo podarila ravno pravo dozo vetra v brčicah.

  1. Topla Roomba

  Mačke na radiatorjih so že passé, prave razvajanke se grejejo kar med vožnjo na robotskem sesalniku. Morda bo celo tako zelo uživala, da si bo po končanem sesanju zaželela še bonus krog po stanovanju. Pomislite, tudi vam je funkcija ogrevanih sedežev v avtomobilu ena ljubših.

   

  Irobot Roomba bo s prevažanjem mačke med sesanjem porabil malce več baterije, mački pa prej obzirno razložite, naj s svojega prestižnega prevoznega sredstva skoči, preden le-ta zapelje pod posteljo ali kavč.

  V mačjih očeh je Roomba purrrfekten izum, čudovita igrača, meditativno-relaksacijska naprava, učinkovit prevoz in toplo ležišče.

  In vi ste naivno mislili, da ste kupili »samo« robotski sesalec.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje