Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V teh dneh je na Glavnem trgu v Mariboru naš pogled pritegnila najnovejša fotografska razstava, ki jo je tokrat ustvaril kar telefon. Najnovejši P20 Pro je v roke prijel Klemen Razinger, uveljavljen slovenski fotograf.

  Veter v laseh, objem ljubezni, baloni nad mestom – trenutki v dnevu, ki jih lahko ujame vsak izmed nas. S pravim orodjem in fotografskim znanjem je za Huawei to opravil priznani fotograf.

  »Projekt fotografiranja s telefonom Huawei je bil s strani priprave in izvedbe zelo edinstven. Pred samim fotografiranjem sem se dodobra seznanil z možnostmi, ki mi jih je ponujal novi Huawei in to s pridom uporabil na terenu,« je o razstavi povedal Razinger.

  Po lanskoletni resnično uspešni naslovnici ene izmed slovenskih revij, posneti s telefonom P10, je letos zaživela fotografska razstava, ena redkih, ki je v celoti pripravljena z mobilnim telefonom. »Ker so zakonitosti fotografiranja s telefonom in fotoaparatom seveda drugačne, sem se pri tem projektu osredotočil predvsem na izkoristek strukturnih elementov mesta Maribor. V te elemente pa sem potem vključil še zgodbo treh posameznikov, ki so se na svoj način povezali z mestom,« je dodal Razinger.

  Sporočilo: dober telefon zmore vse!

  Huawei že od nekdaj združuje pionirje na področju fotografiranja s pametnim telefonom. To še dodatno potrjuje nova P serija. Z novim P20 Pro pa HUAWEI premika meje kreativne fotografije med pametnimi telefoni. Prva trojna kamera na svetu je bila razvita v sodelovanju z Leico in prinaša vrhunsko RGB kamero s 40 MP, monokromatsko kamero z 20 MP in telefoto kamero z 8 MP.

  S pomočjo vgrajene napredne umetne inteligence HUAWEI P20 Pro takoj prepozna objekt fotografiranja in samodejno prilagodi nastavitve. Tako z lahkoto ujamete najboljšo možno fotografijo v danem trenutku. Z uporabo nočnega načina fotografiranja bodo fotografije v slabih svetlobnih pogojih še boljše, celo brez uporabe stativa.

  Sprednja kamera s 24 MP omogoča žive, ostre in očarljive selfieje tako podnevi, kot ponoči. 3D osvetlitev portreta pa sproži niz efektov,  ki so zmožni posneti fotografijo na nivoju fotografskega studia.

  Pridružite se nam na razstavi “Dan v Mariboru” in preverite, kako je P20 Pro ustvaril čarovnijo na ulicah štajerske prestolnice. Razstava je postavljena na Glavnem trgu v Mariboru med 16. in 28. aprilom.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje