Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Je to zaradi prostora? Zaradi oblike? Je to zaradi zmogljivosti? Zaradi varnosti? Naj gre za družinske ali poslovne poti, Škoda Octavia ima nekaj močnih adutov!

  1. Ker predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno

  Octavia uteleša bit znamke Škoda, kar pomeni, da s tehnologijo, udobjem in oblikovanjem ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Igra z odprtimi kartami in uporabniku ponuja preverjene rešitve, ki so v prid zanesljivemu delovanju in ugodnemu lastniškemu stroškovniku optimizirane do največje mogoče mere.
  2. Ker znižuje tveganje za nesrečo

  Octavia ponuja vozniku praktično vse najnovejše aktivne vozniške asistente in napredne sisteme, s katerimi na službenih in družinskih poteh zmanjšuje stres in tveganje za nesrečo. Sama zna zavirati in tako preprečiti nalet, z radarjem aktivno slediti prometnemu toku na dolgih avtocestnih etapah ter se slogu vožnje prilagajati z voznimi programi za optimalno delovanje blaženja, podvozja in odzivnosti pogona. Sama lahko parkira, sama zna prilagajati svetlobni snop luči, ima odlično navigacijo ter popolno povezljivost s pametnim telefonom, da si v njej varno dosegljiv kjer koli in kadar koli. Budno pa zna opazovati tudi voznika ter ga opozoriti na utrujenost. V primeru trka s posredovanjem sistema za večnaletno zaviranje hipno prepreči nadaljnje poškodbe in udarce. Voznika in potnike ščiti še čvrsta struktura karoserije, v posebnih conah pa se izničuje energija udarca. Glede varnosti je Octavia dosegla vse, dobesedno čisto petico – pohvali se lahko s petimi zvezdicami na varnostnih testih evropskega konzorcija Euro NCAP.

  3. Ker ima velikooooo prostora

  Octavia se požvižga na togost avtomobilskih razredov. Številke govorijo, da je s skoraj 1,8 metra razpoložljive notranje dolžine, dobrimi 7 centimetri kolenskega prostora in skoraj metrom višine nad zadnjo klopjo (980 mm prostora za glave in ramena) ter z zares velikanskim, 590-litrskim osnovnim prtljažnikom suvereno na čelu razreda. K temu dodajte še dodatnih 20 litrov, skupaj torej kar 610 litrov osnovnega prtljažnika v karavanski različici! Če pade še zadnja klop, ponuja Octavia prostor dostavniških razsežnosti z več kot poldrugim kubičnim metrom prostornine. 

  4. Ker je na voljo v številnih različicah

  Prilagodljivost vsem željam, potrebam, okusom in finančnim zmožnostim je ena najpomembnejših postavk dobrega avtomobila. Kaj potrebujete? Prostorno kombilimuzino s petimi vrati ali klasični karavan? Izjemno varčno ekologinjo GreenLine ali »čisto«,na zemeljski plin (CNG) gnano G-TEC? Kaj pa užitki in hiter tempo v superdinamični RS-ki? Vas mika v elegantno opremo, v usnje, les in druge izbrane materiale odeta lepotica z žlahtnim napisom Laurin & Klement na bokih? Octavia ima kaj ponuditi: tu so klasična limuzinska Octavia, OctaviaCombi, OctaviaRS, OctaviaScout,Octavia L&K, Octavia GreenLine, Octavia G-TEC (CNG),  Octavia Edition, Octavia Combi RS, OctaviaCombi L&K, Octavia Combi GreenLine in Octavia Combi Edition.

  5. Ker je dosegljiva

  Octavia je z osnovno akcijsko ceno na voljo že za slabih 14 tisoč evrov. Investicija v pomlajevanje poslovnega ali družinskega voznega parka pa bo lažja tudi zaradi zares privlačnih možnosti financiranja, brez skritih izdatkov in negativnih finančnih presenečenj. Zaupanja vreden paket Octavia krona s 6-letnim jamstvom in prilagojenimi servisnimi storitvami Vedno vredno, ki predstavljajo varčevalne pakete vzdrževanja za vozila, starejša od štirih let, s katerimi znižuje lastniške stroške. Pri tem se uporabljajo originalni deli, tako da se posledično ohranjajo tovarniška kakovost in seveda zanesljivost ter varnost. 

  6. Ker je moderna

  Čiste linije, jasni prehodi med karoserijskimi deli in moderni minimalizem so Octavii vdahnili podobo, neobčutljivo za zob časa. Tudi po desetih letih uporabe, to si upamo trditi, tam zunaj pred vašo garažo ali poslovno stavbo ne bo videti, kot bi se pripeljala iz Tehniškega muzeja v Bistri, saj se klasične, elegantne linije še nikoli niso izgubile v poplavi muhastih trendov.

  7. Ker je varčna 

  Na voljo je izredno široka paleta motorjev: štirje turbobencinski motorji serije TSI in izredno čist turbomotor s pogonom na zemeljski plin (CNG) ter štirje turbodizli serije TDI, med katerimi izstopa varčni rekorder GreenLine s povprečno porabo pod štirimi litri na sto kilometrov. Motorji izpolnjujejo najstrožje okoljske standarde Euro 6, z gorivom pa varčujejo tudi na račun tehnologije start-stop ter rekuperacije zavorne energije. Kar za 23 odstotkov varčnejši in čistejši so motorji nove Octavie. Predstavljajte si torej, kaj teh 23 odstotkov pomeni pri denimo službeni uporabi z veliko kilometrino….

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje