Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ko potujete, se vam navade kar same sproti razkrivajo. Točne boste vedeli, kaj v vas sproži nestrpnost, strah, anksioznost in kaj napetost. Biti izven rutine nam pokaže marsikaj.

  Tukaj je nekaj vprašanj, ki si jih zastavite naslednjič, ko potujete:

  Se počutite fizično drugačne?

  Prekinitev vzorcev predstavlja priložnost, da spremenite svoje slabše navade. Na primer, če potujete z avtobusom cele 4 ure, boste izvedeli natančno kje se vam pojavljajo bolečine v križu, s tem pa tudi način, kako lahko spremenjate svoje položaje za zmanjšanje te bolečine. Če ste vsejed in se na poti soočite z vegetarijansko prehrano, imate priložnost spoznati novo hrano.

  Kakorkoli, dobili boste novo perspektivo.

  Ali se vaše spalne navade spremenijo na bolje?

  Tudi naši vzorci spanja se lahko precej spremenijo, ko potujemo. V novem časovnem pasu uzrete nove priložnosti in ko se vrnete domov, vam lahko katera koli časovna razlika da nov pogled na domače prebujanje 07:00 uri zjutraj, namesto ob 09:00. Na poti boste morda bolj izpostavljeni naravni svetlobi in se samodejno naučili sinhronizirati spanec s ciklom sonca in lune, namesto z uporabo umetne svetlobe.

  Ali se oblačite drugače?

  Potovanje celo razkriva vaše jutranje navade. Če se odločate med črno obleko ali majico, boste morda našli bolj očitne razloge, zakaj ta formalnost v vročini ali vlagi naredi pot neprijetno. Morda boste v garderobo vključili več barv in več različnih materialov.

  Kako je z vašimi lasmi?

  Včasih boste s spremembo vlažnosti odkrili nove načine oblikovanja pričesk. Na potovanju imate dovoljenje za eksperimentiranje!

  In kot piše Osho: “Srečni ljudje so vedno spreminjajo.”

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje