Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Malo za šalo, malo zares.. Poskusite!

  1. Ko izstopite iz avta, se je treba najprej raztegniti. Med mirovanjem se namreč sušijo sklepi, ker v njih ne nastaja sklepna tekočina, zato takoj, ko stopite na zrak, naredite nekaj priklonov, zaklonov ter zasukov v levo in desno. V tem trenutku so bolečine v križu, ki ste jih čutili na poti, najbrž že izginile.
  2. Vaja za tricepse: odprite prtljažnik in se z rokama oprimite roba. Roke naj bodo v širini ramen in poravnane s telesom, noge v širini bokov, nagnite se rahlo naprej ter čim večkrat pokrčite in iztegnite roke.
  3. Ob tretji vaji bi naključni mimoidoči lahko še pomislil, da se dogaja kaj nespodobnega: ulezite se na zadnje sedeže, z dlanmi pod zadnjico začnite voziti kolo, potem pa naredite še nekaj škarjic za krepitev trebušnih mišic.

  Vaje so take, da ne bodo pomečkale vaše garderobe, avto pa boste za nameček še lepo prezračili!

  Kako pa iz avta dobite hibrid spaja, fitnesa in joga centra? Nič lažjega!

  1. Obrazni lifting (dobesedno) mimogrede

  Gube niso nič drugega kot energetski zastoji, ki jih je mogoče sprostiti. In če so krožišča zastoje deloma odpravila na cesti, lahko z vajami za obrazne mišice, notranje organe in žleze sprostite svoje lastne zastoje.

  2. Rdeča luč na semaforju

  Segrejte si roke in zmasirajte ledvice, najpomembnejši pomlajevalni organ. S tem vžgete endokrini sistem, torej svoj lastni motor. Ledvice shranjujejo esenco, energijo, ki smo jo ob rojstvu prinesli na svet, in energijo, ki jo zbiramo na življenjski poti.

  3. Posvetite se ženski v sebi

  Natančneje, posvetite se Keglovim vajam, ki krepijo analne in vaginalne mišice. S stiskanjem boste pridobile več, kot si mislite: preprečile boste inkontinenco čez štirideset let in imele boljše spolno življenje že jutri.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje